Vad är nytt

Senaste profilinlägg

Hej Björn,
Hoppas att allt är bra med dig och alla i familjen.
Har du och Martebo hunnit med att börja testa ’Mass dampern’ på svingen på hans hemmabygge ännu för att bli av med, om jag kommer ihåg rätt… bakhjuls studs? Eller har det varit fullt upp som vanligt. Hälsar också ifrån Bettan till alla de dina.

Kör med stram vajer
Tomas
bg
bg
Hej Tomas!
Kul att du hör av dig!!! Vi har inte hunnit köra en meter ännu. Martebo var inte klar med allt inför Danmark. Tanken var att vi skulle preimärköra kommande helg på Våler istället, men tyvärr kraschade jag på endurance på Knutstorp igår och har skadat foten.
bg
bg
Han har byggt om svinginfästningen från glidlager till nållager och förstärkt upp den. Vi får se hur det funkar när vi kommer ut på banan. Annars får vi försöka maskera med massdämparen...
Mvh BG
Joe Dalton
Joe Dalton
Hoppas att det inte är något allvarligt med foten så du kan vara 'fit for fight' till årsrejset. Klubben har en medlem som åxå gick på öronen på Knutstorp som du kanske är bekant med :unsure:. Det är Lotta Kronåker/Boström (RS660). Hon dunkade tydligen i höften rätt ordentligt och bröt en tå (?) i sin vurpa. Krya på dig och kanske passa på och ta lite ledigt nu i det vackra vädret under konvalescenten:tummenupp
Hej
Har precis köpt en Cb 900 f -82.
läste en gammal tråd om ditt superbike bygge. Har själv funderat åt det hållet.
du skrev att du först satt dit cbr fälgarna i original gaffel, passar det? Och hur gjorde du med bromsarna? Gick det även i baksvingen?
/Anders
Top