SJP
Lattepappa
- Gick med
- 15 Apr 2007
- Hoj
- Tusenkubikade Falken & Vansinnesgrön plastmisil (i bitar)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kan bara säga att resultatet blev fantastiskt. Fint när man får fetter att som smälta in i köttet men ändå hålla det rosa. Gott om grovt salt och peppar på det så är det fan inte tokigt för en 20 min insats inklusive potatis och att värma grilln.![]()
![]()
Provkörde köket förra helgenView attachment 450348
7kg vildsvin 30 majskolvar, ville steka hallomi och champinjoner men efter en liten fadäs med hög värme och olja så skedde den av sambon inne i stekpanna och inget mixtrande och allt som gick under prov o försök var fel, så jag sa att det här har jag gjort förr om resten, hällen fick agera varmhållning av kött, fick bara på drygt 4kg i taget, dock så lärde jag mig en sak, mer briketter, den tappade lite värme, när marinad rann ner.
Men det funkade bra och jag är nöjd, nästa steg får bli en rök![]()
Provkörde min smash burger plåt i helgen, gick fint. Men det gäller att allt annat är klart när man börjar grilla burgarna för det går riktigt fort!
Penslade bröden med lite smält smör innan jag slängde dom på grillen.View attachment 450586
View attachment 450587
View attachment 450588
Om det rinner ner marinad från hällen så skulle jag spontant säga att du har alldeles för mycket marinad, ser ut att vara relativt hög kant på den.
Om du menade att det rinner ner marinad i vanliga grillen så bortse från ovanstående, det är fullt normalt![]()
Provkörde min smash burger plåt i helgen, gick fint. Men det gäller att allt annat är klart när man börjar grilla burgarna för det går riktigt fort!
Penslade bröden med lite smält smör innan jag slängde dom på grillen.View attachment 450586
Kalkon på grillen ? Har många såna i frysen då vi har kalkoner själva men tycker dom blir torra och ”tråkiga” på grillen så tips tas gärna emot då vi bara helsteker i ugn annars
Kalkon på grillen ? Har många såna i frysen då vi har kalkoner själva men tycker dom blir torra och ”tråkiga” på grillen så tips tas gärna emot då vi bara helsteker i ugn annars
En vecka kvar!
Nu är det exakt en vecka kv... |
|
![]() |
Farligt vilseledande alkomätare på marknaden
Ett stort oberoende test ut... |
![]() |
Specialbyggd Yamaha XSR900 GP hyllar Rainey
För att fira den trefaldige... |
![]() |
Vi provkör Indian Sport Chief RT
I Allt om MC nummer 8 som k... |
Ducati 996 SPS – fabriksny 99:a – såld för rekordsumma
När en hojfirma i Tombolo i... |
|
Äldre än en gentleman
Vi har fotograferat en 100 ... |
|
![]() |
MV Agusta återgår till 100% eget ägande
MV Agusta Motor S.p.A. till... |
![]() |
MV Agusta åter självständigt
MV Agusta Motor S.p.A. till... |
![]() |
Kurviger – Appen som hittar vägarna du inte visste att du ville köra
Att köra motorcykel handlar... |
![]() |
Nya europeiska riktlinjer ska höja kvaliteten på avancerad MC-utbildning
I samband med MotoGP-racing... |