Stora Grill-tråden

20220802_192024.jpg
Terriyaki-marinerade kycklinglår är sällan fel. ?
 
Vissa delar tänker man ju är bara soppkött, men det blev mycket bättre än jag trodde.
 
Jag ska testa en långkörare, brisket på engelska.
Vad motsvarar det på Swedish, Oxbringa?
Ja och nej. Det är ungefär samma del av djuret men brukar styckas annorlunda i Sverige så det kan vara svårt att få tag på en tillräckligt stor bit. Brisket kräver lång tillagningstid så om biten är för liten hinner den bli torr innan den är mör.
 
Jag har helt nya brännare på min 15 år gamla Summit men den är ändå lite klen trots full flaska. Jag tror regulatorn har gjort sitt och tänker byta upp mig till en som dessutom lämnar lite högre tryck än standard.
Var hittar man regulator som lämnar lite mer?
Har alltid tänkt att min weber genesis skulle behöva mer värme!
 
Var hittar man regulator som lämnar lite mer?
Har alltid tänkt att min weber genesis skulle behöva mer värme!
Hela nätet är fullt, bara att söka på reduceringsventil 50 mba.
Jag råder dock att snacka med http://www.fogas.se/ om du vill ha hjälp att hitta rätt, de kan allt om gasol.
 
  • Gilla
Reaktioner: TF
En hederlig gammal ABU?

Jag har en, fantastiskt vad gott det blir med rätt fisk och enkla medel. :tummenupp
 
En hederlig gammal ABU?

Jag har en, fantastiskt vad gott det blir med rätt fisk och enkla medel. :tummenupp
:tummenupp Nästan Abu , Norges kopia sölvkroken.

Ja det är jäkligt enkelt och smidigt och framförallt så blir det av , har tänkt mura upp en större för att få in större kött/fisk i många år men det blir ju aldrig av men det är som vanligt nästa år finns mer tid ;)

blir faktiskt mest chili från växthuset som röks i den förutom abborre men rökt är trevligt som omväxling
 
Last edited:
Vi gick ihop 4 grabbar och köpte en sådan här för kanske 10 år sedan:
Lätt värd pengarna.

bradley6.jpg
 
Hittade en picanha i reahyllan på ICA.
Några förslag på behandling innan grillning? Tanken är en långkörare bara för att testa.
 
Hittade en picanha i reahyllan på ICA.
Några förslag på behandling innan grillning? Tanken är en långkörare bara för att testa.
Hm. Jag brukar köra i Sous Vide'n och sedan bränna av ytan.
Har aldrig kört hela i ett stycke sas.
Men det borde gå utmärkt och blir antagligen riktigt smakrikt! :)
Det du borde göra är att titta på någon Youtube-video om hur man skär upp den.
Först ganska tjocka skivor längs med fibrerna och sedan vid uppläggning skivar man mot fibrerna.
Annars kan det bli väldigt tuggigt.
 
Hittade lite biff hos Coop.
140pix men "mindre än två pizza" som frun sa. ?
Med lite paprika, sallad vitlökssmör och en Tamaral från Ribero Del Duero blev det full pott! ?
20220819_200423.jpg

20220819_200534.jpg
 
Ört-marinerad karré, sallad och kryddsmör.
Så enkelt, så gott. ?
20220822_191017.jpg
20220822_191852.jpg
 
Nyheter
En vecka kvar!

Nu är det exakt en vecka kv...

Farligt vilseledande alkomätare på marknaden

Ett stort oberoende test ut...

Specialbyggd Yamaha XSR900 GP hyllar Rainey

För att fira den trefaldige...

Vi provkör Indian Sport Chief RT

I Allt om MC nummer 8 som k...

Ducati 996 SPS – fabriksny 99:a – såld för rekordsumma

När en hojfirma i Tombolo i...

Äldre än en gentleman

Vi har fotograferat en 100 ...

MV Agusta återgår till 100% eget ägande

MV Agusta Motor S.p.A. till...

MV Agusta åter självständigt

MV Agusta Motor S.p.A. till...

Kurviger – Appen som hittar vägarna du inte visste att du ville köra

Att köra motorcykel handlar...

Nya europeiska riktlinjer ska höja kvaliteten på avancerad MC-utbildning

I samband med MotoGP-racing...

Back
Top