Recent content by Nursey

  1. Idag är jag förbannad därför att...

    föbannad att det var så länge sedan jag tittade in här :P
  2. Vad fick dig att le idag?

    Säsong 6 av Dexter!! :tuttar
  3. Bilder på era husdjur.

    Harry spanar på brudar :tuttar
  4. Bantning

    Jag har gjort en gastric bypass för 5 månader sen för jag tröttande på att banta och gå upp och banta igen...VOILA bort med ett stycke onödig magsäck och nu har jag gått ner 17 kg hittills. I sommar skall jag åka båge och njuta av livet som jag inte kunnat på jag vet inte hur länge :)
  5. Vad fick dig att le idag?

    att den här gamla tråden finns kvar på 1a sidan :):tuttar
  6. Dr.Bike Minneskortege

    Skall göra allt för att kunna komma...tiden är dock lite sné för mig. Skall ni in till donken sen efteråt? Eller hänger ni i vaxholm ett tag?
  7. Insamling till minne av Dr.Bike

    1. d1ce - 200kr 2. Viktor L - 100kr 3. Strömma - 200kr 4. Skruven - 100kr 5. Jörgen - 100kr 6. Bully - 100kr 7. Maverick_ou812 - 200kr till minne av Dr.Bike 8. Lorden 100kr Hade dock ingen adress, skrev "till minne av P-A "Dr Bike" 9. Pucken. 500kr. 10. Johan-ST1050. 100kr 11. Laban - 200 kr 12...
  8. Dags att gråta. Fått prisuppgift på service.

    Oki Pma om du ångrar dig :) här finns massor med hjälp att få :)
  9. Dags att gråta. Fått prisuppgift på service.

    shite...jag har bott på irland länge (8år) och haft hoj där och aldrig betalat något liknande det där för en sån service. :O åk till dublin grabben. Gå in på Jack Nolan motorcycles eller fan...jag har massa MCkontakter i Dublin...skall jag kolla?
  10. Vad fick dig att le idag?

    Jo jag kollade...ungefär som Prullis sa så var det "storsystersinstinkten" som kickade in :) inget illa menat. Det fick ju fart på honom till och med så han bad om ursäkt :)
  11. Vad fick dig att le idag?

    Det finns ju olika grader i helvetet och du vet inget om hur han haft det eller hur det påverkat honom. Säga åt honom att växa upp är ju inte så konstruktivt kanske? Bara en tanke. :)
  12. Ska lacka bubblan vad ska jag ha för färg..

    Ja men man kan ju välja vilken kombination som helst :D
  13. Ska lacka bubblan vad ska jag ha för färg..

    Flerfärgad så den byter nyans efter ljuset såklart :) PIMP UR RIDE!!!
  14. Till minne av Dr.Bike

    För att det skall bli riktigt tydligt tycker jag att moderator tar bort den här tråden så lägger H eller P upp loggan och infon i en ny tråd? Hoppas det låter bra för alla...synd om man skall traggla sig genom denna tråd för att komma till informationen man behöver! Jag tycker att det är en...
  15. Till minne av Dr.Bike

    Fin Henrik...verkligen :)
Top