Bushido
Skånsk Säckpipsninja
- Gick med
- 9 Sep 2006
- Ort
- Sydöst
- Hoj
- HD Ultra Limited - 19, HD Heritage Softail -03, Yamaha R1 -99, Yamaha RD350YPVS -83 samt en bunt småttingar.
Tack för tipset, det ska definitivt testas!Ser ruskigt fina ut! ?
Min nya favorit är att chunka upp karren i typ 3cm kuber, salt, peppar, vitlökspulver eller bbq-krydda.
In i airfryer 10-12 minuter i 205° .
Blir frasiga utanpå och möra inuti.
Bitarna med mycket fett blir oheligt goda. ??
Inte som att det känns segt eller dåligt mörat, tvärtom, köttet känns väldigt mört och fint. Men själva konsistensen på hela bitarna när de är kalla är mer som fint marmorerad entrecote, den här hårdheten som kallt fett har om du förstår hur jag menar... Jag har inte upplevt det med någon annan karrébit jag testat iallafall, så det ska bli spännande att smaka detta 


