1. Kotunga. Lite som att hångla med en ko. Fast död. Och smaksatt med citron.
2. Fårhuvud. Öronen, tungan, ögonen, kinderna... Allt som går att få ner egentlinge. Serverades med fårhjärnesås.
3. Grillade Fårtestiklar. Det var rätt gott, fast jag fick inte reda på vad det var förräns nån vecka efteråt. Det var knaprigt iaf.
Fattar itne vad som är konstigt med hjärta, det grillar vi fan här minst 2 ggr i månaden på sommarn. Jävulskt gott ju
Grishjärta dock
2. Fårhuvud. Öronen, tungan, ögonen, kinderna... Allt som går att få ner egentlinge. Serverades med fårhjärnesås.
3. Grillade Fårtestiklar. Det var rätt gott, fast jag fick inte reda på vad det var förräns nån vecka efteråt. Det var knaprigt iaf.

Fattar itne vad som är konstigt med hjärta, det grillar vi fan här minst 2 ggr i månaden på sommarn. Jävulskt gott ju
