Nja, mammas pannbiffar smakar inte som på McD.
Var lite nyfiken på ifall det var en massa konstiga E-nummer och sånt.
När mamma gör kött bullar gör hon det antagligen på köttfärs som i sin tur gjorts på kötfärskött som är väldigt likt det gemeneman anser vara kött.
I köttbranchen finns det dock olika klasser på kött. Kött1, Kött 2, Kött 3, Kött 4 osv ner till det man gör tex hundmat på. Inget av dom olika kvaliteterna är det något fel på (om det hanterats rätt) och alla klassas som 100% nötkött eftersom dom kommer från kor.
I hamburger kulturen har man lärt sig att pannbiffar skall vara platta och runda och ha den konsistens som dom har. Konsistensen beror på att det inte är köttfärskött som används.
Mammas pannbiffar har lagats med kärlek, för hand, av en anna råvara och får därför en annan konsistens.
Jag äter gärna en hamburgare nä jag är ute och åker hoj men förväntar mig inte att få en riktig pannbiff.
Last edited: