Recent content by jeppe1990

  1. Aprilia Tuono V4

    Oja, nu är det bara en veckas väntan kvar! :O Vi skippade Acra, vem pallar vänta till Maj! ;) Var och smekte hojen på probike igår, blir en lååång vecka innan vi kan hämta dem!
  2. Aprilia Tuono V4

    Hörru, Jag och en polare har med beställt varsin factory ifrån PB malmö, han sade samma sak till oss. Vill man ha sliponet så får man vänta på leverans till slutet utav Maj. Frågan är varför? På säljaren lät det dock som att man hamnade "sist i kön" igen om man ville ha erbjudandet, taskigt om...
  3. MC-mässan på Två Hjul Närmar sig - Vilka ska dit?

    Denna tråden var före, kanske går att slå ihop? :) http://www.sporthoj.com/forum/showthread.php?278330-MC-M%E4ssan-i-G%F6teborg-2016-(-Januari-28-29-30-31-)
  4. MV Agusta B3 (Brutale 675,800 samt Dragster) Tråden

    Ansluter mig till denna tråden :D
  5. Yamaha FZ-8 STULEN i Eksjö 140617 Ca 20:30 EYU067

    Vem lämnar kvar nyckeln i tändingslåset om man lämna sitt fordon? :3freak Tråkigt dock att folk inte kan låta bli andras prylar.
  6. ER6-tråden

    Bara o köpa, det ser bättre ut!
  7. ER6-tråden

    Ebay är bra :)
  8. ER6-tråden

    Välkommen! 1517kr inkl. moms för 100 mila :tummenupp
  9. ER6-tråden

    Precis fått hem blinkers och relä, men det passar ju inte, behöver nya täckbrickor... M8/M10 bult på de nya blinkrarna ju. Någon som vet var man kan köpa dessa :)?
  10. ER6-tråden

    Själv köpte jag ett: http://tstindustries.com/LED-Flasher-Relay-Gen2.html Har dock inte fått hem det ännu, men det borde vara här närsom :) Sitter bakom vänstra kylarkåpan, bara plocka bort den så ser du det direkt. Bör väl tilläggas att jag har en -12:a.
  11. Video Bilist kör rakt ut framför mc.

    Jag tycker att det ser ut som att bilen försöker att hinna ut framför bilen som filmar och att i samma ögonblick detta sker så kommer det en MC som gör en riktigt dum omkörning och som dessutom kör alldeles för fort. Så sammanfattningsvis så kan man ju kanske tycka att bilisten inte borde ha...
  12. Sura bilister?

    Absolut, alla ni hojåkare som backar över bilister vid rödljusen, sluta upp med det, snälla.
  13. ER6-tråden

    Jag har kommit 32,4mil på en tank tills det blev soppatorsk, så 0,50ish i detta fallet. Dock var det med ett stundtals högre tempo ;) Så det går säkert att komma ner strax under 0,5 vid lugn körning. Vid bankörning får man räkna med ca 1L/mil Jag är 1.83 och det är inga problem för mig iaf.
  14. ER6-tråden

    Du behöver verkligen BYTA försäkringsbolag. Jag betalar 8k för Hel/hel + XL tillägg för min -12 hos Svedea. Alternativ: Säkrast Född 90 Aha, du bor i Malmö, säger inte det allt ;)?
  15. ER6-tråden

    Vad tar dom för det förresten? Jag menar det tar ju max 30-45min att göra det själv, även för en nybörjare :) Borde ju inte vara några större skillnader mot mitt Two Brothers menar jag :)
Top