Bushido
Skånsk Säckpipsninja
- Gick med
- 9 Sep 2006
- Ort
- Sydöst
- Hoj
- HD Ultra Limited - 19, HD Heritage Softail -03, Yamaha R1 -99, Yamaha RD350YPVS -83 samt en bunt småttingar.
Damaskus är ju så läckert!
Revben har jag kvar att testa.
Det är definitivt något jag vill göra!
Spännande att höra vad du tycker om flankstek.![]()
Det var onekligen ganska likt flapsteak! Den lilla skillnad jag kunde märka vat väl att detta var lite magrare, I övrigt väldigt jämförbar smak och konsistens etc. Absolut ingen dum bit! Men för min del så tror jag att flapsteak vinner då jag upplevde en något högre grad av marmorering, men den jämförelsen grundar sig ju på en bit av varje styckdetalj så det kan ju vara helt åt helvete fel...












Salmonella dör inte förrän efter att ha spenderat 30 min på minst 57 grader, 36 grader måste väl ändå bli typ kycklingsushi? 

