Vad fick dig att le idag?

Korvmojjen i Någonstans?

Ha! Det blev dubbelkul...

Vad var det du krävde av köttet som var så svårt att frambringa?

Att det skulle innehålla kött. :D
Har aldrig sett en köttbit med mer senor och brosk förr. Fanns inte en tugga som kunde ätas. Fyra stycken köttbitar som var likadana och när vi skickat ut den första fick vi snällt ställa oss sist i kön och vänta på nästa som var lika vidrig. En i sällskapet tog hamburgare varav brödet inte kunde skäras igenom med ens en köttkniv.
 
Att det skulle innehålla kött. :D
Har aldrig sett en köttbit med mer senor och brosk förr. Fanns inte en tugga som kunde ätas. Fyra stycken köttbitar som var likadana och när vi skickat ut den första fick vi snällt ställa oss sist i kön och vänta på nästa som var lika vidrig. En i sällskapet tog hamburgare varav brödet inte kunde skäras igenom med ens en köttkniv.

Då skulle du tjöpt fläskkotletterna när jag vände fläskkotlettraden åt fel håll i den automatiska sågmakapären i charken... det var nog fan benflisor överallt.

Ätit på "buffhus" några ggr. i V-ås vilket har gått rel. smärtfritt, drunkna i ölglasen kunde man göra i.a.f.. Intelligensreserven kom fram en gång dock med sin handdator för att ta beställningen:

-Hur vill du ha köttet?

-Medium-well brukar bli bra.

-...

-Ja..?

-Det finns inte att välja i menyn.

-Ok men du kanske kan säga det till kocken, då?

-Nej det finns inte i menyn.

-Då tar vi medium men om du träffar kocken så vet du i.a.f..

-Nä det finns inte i menyn.
 
Tror det där är en del av deras grej, för det verkar vara precis lika kass service varje gång man går dit oavsett vilken stad man befinner sig i.

Har själv bara besökt stället här i Örebro ett par gånger, men grinigare personal och sämre service får man leta efter.

Ja, Jensens Böffshus har jag varit på ett par gånger, första gången var jag ju av självförklarliga anledningar lycklgit ovetandes om den dåliga kvalitén på köttet och den obefintliga servicen, de efterföljande gångerna var det med folk jag jobbade ihop med som prompt skulle dit för de hade så god mat och bra service. :confused:
Är nog fan enda kedjan, eller restaurangen öht som jag varit tvungen att vänta på maten i två timmar, och sedan efter maten få jaga rätt på kypardjäveln för att få betala också.

Skitställe. på alla sätt.
 
Ja, Jensens Böffshus har jag varit på ett par gånger, första gången var jag ju av självförklarliga anledningar lycklgit ovetandes om den dåliga kvalitén på köttet och den obefintliga servicen, de efterföljande gångerna var det med folk jag jobbade ihop med som prompt skulle dit för de hade så god mat och bra service. :confused:
Är nog fan enda kedjan, eller restaurangen öht som jag varit tvungen att vänta på maten i två timmar, och sedan efter maten få jaga rätt på kypardjäveln för att få betala också.

Skitställe. på alla sätt.

Precis så är det. Andra gången vi var dit satt vi på uteserveringen och när vi ätit klart satt vi en bra stund utan att få personalens uppmärksamhet. Efter ett tag tröttnade vi och gick in till kassan för att betala varpå vi blev mer eller mindre utskällda för att vi inte satt snällt kvar vid bordet och väntade. Jävla skitpack som jobbar där.

Enda anledningen till att jag över huvud taget gick tillbaka dit en andra gång var för att jag i min enfaldhet trodde att jag överdrivit deras uselhet i mitt minne. Så var tyvärr inte fallet.
 
Tillomed svinen ogillar rösterna på P3 :rofl

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5808548

Vildsvinsstammen i Sverige ser ut att minska. Enligt Jägareförbundet är det ökad avskjutning som gör att vildsvinen blivit färre...

För Per-Olof Abrahamsson i Gimmarp är det inte jakt utan en radio som gjort att hans trädgård numera i princip är förskonad från vildsvin.
– Det fungerar mycket bra, de är ju skygga, men möjligtvis att jag måste byta kanal till P3 istället så de inte känner igen rösterna, säger Per-Olof Abrahamsson.
 
Ja, Jensens Böffshus har jag varit på ett par gånger, första gången var jag ju av självförklarliga anledningar lycklgit ovetandes om den dåliga kvalitén på köttet och den obefintliga servicen, de efterföljande gångerna var det med folk jag jobbade ihop med som prompt skulle dit för de hade så god mat och bra service. :confused:
Är nog fan enda kedjan, eller restaurangen öht som jag varit tvungen att vänta på maten i två timmar, och sedan efter maten få jaga rätt på kypardjäveln för att få betala också.

Skitställe. på alla sätt.

Det finns en restaurang i Dubrovnik, nere vid hamnen, där det sist i menyn står att om man inte fått betala kan man gå. Utan att betala alltså.
Vi tog fasta på det efter att förgäves ha försökt få "vår" servitörska att ge oss notan. Efter tjugo minuters hojtande, viftande och stigande irritation, plockade vi ihop vårt pick och pack, reste oss lugnt och stillsamt, gjorde alla ansatser för att se ut som att vi skulle gå - och så gick vi värdigt iväg.
Det var den billigaste, och bästa, stormiddagen någonsin som jag, fru och min mor ätit.

Har aldrig sett min fru så nervös än den gången, när vi gjorde en "springnota". :banana
 
Det finns en restaurang i Dubrovnik, nere vid hamnen, där det sist i menyn står att om man inte fått betala kan man gå. Utan att betala alltså.
Vi tog fasta på det efter att förgäves ha försökt få "vår" servitörska att ge oss notan. Efter tjugo minuters hojtande, viftande och stigande irritation, plockade vi ihop vårt pick och pack, reste oss lugnt och stillsamt, gjorde alla ansatser för att se ut som att vi skulle gå - och så gick vi värdigt iväg.
Det var den billigaste, och bästa, stormiddagen någonsin som jag, fru och min mor ätit.

Har aldrig sett min fru så nervös än den gången, när vi gjorde en "springnota". :banana

Helt rätt, den servitrisen fick lära sig vad det kostar att nonchalera kunderna, nästa gång kanske hon är lite mer uppmärksam.
 
Helt rätt, den servitrisen fick lära sig vad det kostar att nonchalera kunderna, nästa gång kanske hon är lite mer uppmärksam.

Man kan ju undra om de lär sig, med tanke på att de kände sig tvungna att skriva om detta i menyn. :va
 
Back
Top