Smagatusk
Guest
Så fort jag ska laga nå´t aningen mer avancerat än panerad skinkschnitzel så måste jag leta i kokböcker eller googla. Kokböckerna har sällan tips som intresserar mig, och jag kan inte ställa en fråga till en bokjävel. Googlar jag kommer jag bara till nå´n site med en massa hobbykockar som har nå´n jävla klubb för inbördes beundran.
Jag vill kunna ställa frågor till en professionell kock, eller någon som vet väldigt mycket om matlagning.
Första frågan:
Jag vill få min ryggbiff lika saftig som restaurangernas. Jag steker och täpper till porerna, dunkar in den i ugnen tills jag har runt 68 grader i mitten. Torr som fnöske. Vad gör jag för fel?
Jag vill kunna ställa frågor till en professionell kock, eller någon som vet väldigt mycket om matlagning.
Första frågan:
Jag vill få min ryggbiff lika saftig som restaurangernas. Jag steker och täpper till porerna, dunkar in den i ugnen tills jag har runt 68 grader i mitten. Torr som fnöske. Vad gör jag för fel?