Recent content by Gustav O

  1. Gustav O

    GoPro British Grand Prix

    Det kanske hade funkat men en sak kan man vara säker på - utvecklingskostnaderna kommer aldrig minska på grund av ett reglemente. Får fabrikerna inte göra så mycket men en sak så gör de mer med ngt annat, bara att se på utvecklingen av aerodynamiken när man tog bort annat. Reglera ner...
  2. Gustav O

    Silly Season 2018

    Har svårt att se det hända, speciellt som Lorenzo trivs bättre och bättre på Ducatin och Rossi verkar öppen för en fortsättning.
  3. Gustav O

    Bakdäck till TZ 250

    Det svåra kommer vara hur jag ska kunna skiljas från den. Nu känns det ok eftersom jag inte har pillat på den på länge men jag misstänker att några sessioner i garaget med iordningställande av hojen kommer göra det svårare..och vem vill ha prostatit?
  4. Gustav O

    Bakdäck till TZ 250

    Jag är en vanlig gubbe, precis som du Mattias.
  5. Gustav O

    Bakdäck till TZ 250

    Ha ha! Inte möglat och inte kraschats. Men den har körts lite och ngt klistermärke har tillkommit. M står så klart också för Mums!
  6. Gustav O

    Bakdäck till TZ 250

    TZ - M står för TZ Modified. Den har justerbar infästning av svingen vilket inte är standard på TZ. Det var som en mellanmodell mellan TZ och fabrikarna som hette YZR. FAst en del TZ-M i VM hos privatförare osv. Så här såg min ut senast.
  7. Gustav O

    Bakdäck till TZ 250

    Jag har inte riktigt bestämt mig vad den skulle kosta men liknande hojar säljs för runt 6000-7000 Euro på kontinenten.
  8. Gustav O

    Bakdäck till TZ 250

    Köp min TZ:a så får du med bakdäck, både slicks och regn. :hej
  9. Gustav O

    MotoGP - försäsongstugg!

    Lorenzo är den enda av de tre antagonisterna som var inblandade förra året som offentligt och vid flera olika tillfällen har bett om ursäkt för det han gjorde. Rakryggat och ärligt, till skillnad från de andra två som bara fortsatt skylla på den andre. Yamaha vill självklart ha kvar Lorenzo...
  10. Gustav O

    17-20 Mar / Commercial Bank Grand Prix of Qatar

    De har inte GPS (förbjudet) utan elektroniken använder sig av sensorerna för tidtagningen för att hela tiden hålla koll på var den är på banan.
  11. Gustav O

    MotoGP - försäsongstugg!

    Den stora skillnaden är att Tech3 har en tekniker till båda förarna medan Movistar Yamaha har två per förare samt alla gubbar i Japan. Ser ju likadant ut för de andra fabriksteamen.
  12. Gustav O

    MotoGP - försäsongstugg!

    Han är ensam i det teamet. https://motomatters.com/news/2015/11/09/2016_motogp_provisional_rider_line_up.html
  13. Gustav O

    MotoGP - försäsongstugg!

    Vet inte om Suzuki körde med 2016 års elektronik men troligen inte. Yamaha och Honda körde med 2016 års elektronik och med tanke på kommentarerna från Lorenzo och Rossi om hur mycket bättre de blev över natt så tror jag det är en indikation om att Yamaha och Honda ganska snabbt kommer vara bäst...
  14. Gustav O

    MotoGP - försäsongstugg!

    Verkar ganska troligt. https://motomatters.com/news/2015/11/11/casey_stoner_to_return_to_ducati_in_test.html
  15. Gustav O

    MotoGP - försäsongstugg!

    http://www.motogp.com/en/TestResults/MotoGP+Valencia+Test+2016
Top