Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gambas Pil-Pil kanske?
Receptet är beräknat till 4 personer.
500 gr råa tigerräkor
3 tunt skivade vitlöksklyftor
2 röda chilifrukter, skivade
1 dl olivolja
färsk mynta
en näve rostade pinjekärnor
lime eller citron
Blanda alla ingredienserna och lägg allt i en form. Marinera räkorna med stjärtskalet på i ca 2 timmar. Stek i ugn på 250 grader i ca 5 - 10 minuter alternativt i stekpanna. Absolut inte för länge för då blir räkorna torra och sega. Räkorna är färdiga när de blivit rosafärgade.
Servera med bröd (rostat), rostade pinjekärnor, lime och färsk mynta.

En väldigt söt efterrätt (men jag älskar den ändå). Gör en liten pannkaka som fylls med Ananaskeso och serveras med massor av god frukt. Funkar nog också som efterrätt när man tänker efter...
Bäver.Vad ska ni äta på nyår?
Det handlar inte om hur många rätter som serveras utan om drinkarna före under och efter måltiden. Själva måltiden kan bestå av en påse jordnötter eller vad som helst som är törsdrivande, typ chips eller finska pinnar.

Jag trodde jag hade gjort klart det där redan?
Trerätters:
Förrätt: Risifrutti, valfri smak
Varmrätt: Billys Pan-Pizza
Efterrätt: Piggelin, snyggt upplagda på asiett.
En enkel och jäkligt god förrätt är:
Parma /seranoskinka eller annan lufttorkad skinka som du sedan använder för att rulla in en bit nätmelon, rödlök, ruccola och färsk basilika.
Serveras med chevrétoast som är så enkelt som centimetertjocka skivor baguette med en skiva chevré som man låter få färg i ugnen och sedan ringlar flytande honung över.
Klart!
Gott och inte sådär kletigt, flott och äckligt och 80tal som skagentoast..
Bra tips där. Chevrén hade jag smått planerat redan, hittade ett recept med delad spetspaprika fylld med chevré, kryddad med lite svartpeppar och hackad valnöt. Men kanske ska köra toast till ändå
Chevré är fan bland det godaste som finns. En skiva som man steker lätt tillsammans med ett klyftat päron som får glaseras i socker och kanel, toppat med honung, sedan alltsammans lite färgat efter en sväng under grillen. Ujuj..
|
Piaggio-gruppen tar över importen av Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi och Vespa
Det händer en hel del när d... |
|
|
|
Katalogen börjar ta form!
Stora Motorcykelkatalogen 2... |
|
|
KTM och Husqvarna återkallelser
Pressreleaser från KTM och ... |
|
|
Provkörning pågår: KTM 1390 Super Adventure S EVO
Vulkanen Teide vakar över o... |
|
|
Äventyr i Algeriet
I januari åker Allt om MC t... |
|
|
Mästerlig presentation, KTM 1390 Super Adventure S EVO
I ett maffigt bergsområde, ... |
|
|
Mästerlig presentation, KTM 1390 Super Adventure S EVO
I ett maffigt bergsområde, ... |
|
|
Lite fler live foton på KTM 1390 Super Adventure S EVO!
Direkt från Teneriffa! Förs... |
|
|
CIAO ITALIEN!
Pressrelease från KTM: ... |
|
|
Nu jobbar vi med Katalogen!
Idag startar vi det digra a... |