Recent content by Marzocchi

  1. Marzocchi

    Video Samlingstråd GoPro tips och filmer

    Har alltid haft filerna på hårddisken innan jag försökt föra över dem. Använder jag fel metod när jag klickar och försöker dra över till iMovie?
  2. Marzocchi

    Video Samlingstråd GoPro tips och filmer

    Tänkte redigera lite GoPro-filmat material i iMovie på min Macbook, men det går inte att flytta filen dit. Verkar som att iMovie inte vill läsa MP4-filer, stämmer det? Hur gör ni andra med Mac?
  3. Marzocchi

    Att göra en MC-resa?

    Håller budgeten så skulle jag från Göteborg ta färjan till Kiel. Efter en dagsetapp på 60 mil är du framme i trakterna kring Nürburgring och Mosel, vilket ger dig sköna vägar och vyer. Prisvärda hotell från några hundralappar. Per dag brukar det gå cirka en tusenlapp inkl boende, mat och bränsle.
  4. Marzocchi

    Tyskland 2012 med Moseldalen som mål

    Alltid trevligt med reseberättelser. Jag med sambo körde mellan Travemünde och Mosel på en dag för ett år sedan, men jag ser inget fel i hur ni gör. Det finns mycket fint att se i Tyskland.
  5. Marzocchi

    Touring Moped

    Härliga filmer!
  6. Marzocchi

    Europarepa i slutet på Augusti

    Jag skulle kört mot Normandie-området och invasionskusten istället. Färja tillbaka tror jag går mellan Cherbourg och Portsmouth
  7. Marzocchi

    MC genom Europa?

    Normandiet låter som ett väldigt trevligt, om inte så bergigt, område att köra hoj i. Har varit där med bil två gånger och där finns ju många härliga vägar och vyer och intressanta historiska platser. Har kört i Tyskland och neråt Alperna både med och utan sällskap, och det är inte helt dumt att...
  8. Marzocchi

    Touring Moped

    Underbar läsning. Tänk vad mycket mer man måste hinna se i 40 km/h. Hur lång är aktionsradien?
  9. Marzocchi

    MC semester - Frankrike(Normandie). Lite funderingar

    Färjeleden Trelleborg-Travemünde eller Malmö-Travemünde är trevlig, då kan man sova hela natten och komma i land utvilad på morgonen vid 07-08-tiden. Kör några timmar Autobahn för att bli av med lite mil, sen resten på landsväg (Bundesstrassen) för att se mer av landet och svänga lite mer...
  10. Marzocchi

    Örnnästet

    Här tycker jag du har fel. Det vimlar av sköna vägar kring Berschtesgaden och den delen av Österrike. Harz är väl utmärkt och man kan nöja sig med detta område om man inte tänkt komma ända till alperna... Jag har varit vid Örnnästet vid två tillfällen, och visst är det en mäktig upplevelse...
  11. Marzocchi

    TV-tips: På mc genom Alaska

    Jag tar gärna emot ett PM med en länk också. Tror jag sett den tidigare, men den är säkert inte fel att se igen.
  12. Marzocchi

    Alperna...Here we come 5/7

    Grym bild. Jag var själv nere i Österrike en snabbis för några veckor sedan. Var på väg genom Maltatal, men vände pga att mörka moln tornade upp sig och det började regna rejält. Sparar Malta till nästa resa istället, hopps på bättre väder då :)
  13. Marzocchi

    Vilken GoPro kamera?

    Videoredigering på Mac med iMovie, hur göra? iMovie verkar inte kunna läsa MP4, vad ska jag konvertera till och med vilket program?
  14. Marzocchi

    Hoj i Afrika.

    Lite inspiration Tråden "Lista äventyrshojar"
Top