Support
Tekniskt support
"Swedie" som grundade SH år 2001 är från och med 1 jan 2012 endast tillgänglig som administrativ och teknisk mellanhand till Egmont Publishing som äger sajten.

Epost: swedie(at)sporthoj. com

Modereringsfrågor
För frågor som rör moderering, tag kontakt moderatorn för den forumsektion det gäller. SH's regler är framtagna tillsammans med Egmont Publishing som äger sajten, och moderatorernas uppgift är att upprätthålla dessa i bästa möjliga mån. Läs reglerna.

Byte av användarnamn
Om du vill byta användarnamn på Sporthoj, skriv i tråden för namnbyte. OBS byte av nick sker endast några gånger per år.

Förlorat lösenord?
Om du av någon anledning inte kan logga in, klicka här för att få nytt lösenord genererat.

Tröjor
För frågor om tröjor, gå till tröjbeställningssidan där du hittar kontaktinformation.

Hur sporthoj.com startade
Sporthoj.com grundades 2001 av Johnny Cedergren, som fortfarande är kvar och driver sajten. År 2008 köptes sporthoj.com upp av Egmont (tidigare Hjemmet Mortensen).

Hur Sporthoj.com fungerar
Sporthoj.com är en underhållningssajt där huvudsakliga målet är nöje och rekreation mellan individer som delar samma intresse.

På intet sätt agerar Sporthoj.com som sajt en politisk budbärare eller förespråkare av olaglig körning. Sporthoj.com's officiella ståndpunkt är att följa lagar och regler som Sverige tar fram. Vi uppmanar även medlemmar att köra lugnt och försiktigt i områden med mycket rörelse, såsom i innerstäder och landsbyggd med hus och utfarter utmed vägarna.

SH uppmanar inte till brott, men är samtidigt ingen brottsbekämparmyndighet!

Vi har en olyckstråd där vi tar upp alla olyckor. Syftet är att informera, men samtidigt inprinta i alla som kör MC att det tillkommer risker och att man bör köra inom sin förmåga och använda goda marginaler.

Vid diskussioner på Sporthoj.com följer vi de svenska lagarna och alla regler kan du läsa om här.

Om sporthoj / Annonsering

Sporthoj.com är Sveriges största MC-sajt med 60 000 unika besökare per vecka.

Annonser på hemsidan
Kontakta mig gärna så sätter vi ihop en paketlösning efter era önskemål.

Anders Jepppsson
08 545 176 60
E-post: anders (at) sb-media.se

Annonsera i Club Sporthoj! (nyhetsbrev)

Annonsmaterial skickas till:
Egmont Publishing
Avdelning Traffic
113 78 Stockholm

E-post: webbannons@egmont.se
Tel vxl: 08-692 01 00

Priser / Annonseringsinfo

Annonseringsformat på Sporthoj


Sporthoj.com - ägs av Egmont Publishing
Egmont Tidskrifter AB är utgivare av ett 30-tal magasin och webbsajter i Sverige, omsätter cirka 550 msek och har cirka 230 anställda. Bolagen ingår i den danska mediekoncernen Egmont som är en av Skandinaviens ledande mediekoncerner. Egmont står bakom veckotidningar, magasin, serietidningar, böcker, filmer, tv-program, biografer och tv-stationer samt interaktiva spel, spelkonsoler, musik och en lång rad digitala medier. Egmont utger medier i mer än 30 länder, har 7 600 medarbetare och en omsättning på 1,6 miljarder EUR.
www.egmonttidskrifter.se

Vill du annonsera ovan? Klicka här