Kawwa
Sporthojsnörd
Jaha, så var det snart dax för denna eminenta dryck igen!!!
Men vilken glögg är bäst? Röd eller vit? Vilket märke skall man ta? Alkoholfri, lätt, vanlig eller stark? Kanske saftglögg tom? Hur blandar ni den? Vilka recept finns det på era egna tillverkade drycker?
Jag bara måste vara tråkig och slå ett slag för vanlig röd Blossa (vinglögg)....Den vinner i längden.
Men det var väldigt smaskens då arbetskollegan hällde 2 vinglögg i en kastrull på jobbet och sen när den var ordentligt varm (ej över 73,2) så "kylde" han ner den till drickbar temp med en putte Congnac (grönsteds) Chefen var inte imponerad Men gott var det och jag var 20 bast....
Men vilken glögg är bäst? Röd eller vit? Vilket märke skall man ta? Alkoholfri, lätt, vanlig eller stark? Kanske saftglögg tom? Hur blandar ni den? Vilka recept finns det på era egna tillverkade drycker?
Jag bara måste vara tråkig och slå ett slag för vanlig röd Blossa (vinglögg)....Den vinner i längden.
Men det var väldigt smaskens då arbetskollegan hällde 2 vinglögg i en kastrull på jobbet och sen när den var ordentligt varm (ej över 73,2) så "kylde" han ner den till drickbar temp med en putte Congnac (grönsteds) Chefen var inte imponerad Men gott var det och jag var 20 bast....