Vad fick dig att le idag?

Min gamla 240 körde jag utan olja långa sträckor. Det rasslade lite mer i motorn bara, den gick som en klocka däremot. När jag gjorde mig av med den blev den en folkracebil, och den nya ägaren undrade vad fan jag gjort med motorn eftersom att den gick så klockrent och inte gick att ha ihjäl...
Joråsåatteh, röda delen av varvräknaren, och ingen olja. Det är skiten. ;)
Att den sedan sörplade i sig en omgång olja på en tank bensin var väl mindre bra, men inget större problem. ;)

De e nåt me gamla rödblock som gör mej varm inombords, kämpar oftast vidare utan å klaga... Hållbarheten i B18 hade gärna fått flytta över te Husan XD...

Sry för OT...
 
Jag är bara glad att få ha kommit hem igen efter 1 vecka på ett tråkigt hotell. Har öppnat en kall fredagsmysöl :)
 
Vad har du i? Min är fantastiskt god. Även när jag är mätt och ska plocka undan kan jag inte låta bli att nalla.

Om jag har någon så använder jag älgfärs, annars blir det blandfärs.
Sedan är det champinjoner, jalapeño, vitlök, krossade tomater, salsa, torkad piri piri, cayenne/svart/vitpeppar, paprikakrydda en liten skvätt salt och oregano. Serveras med ost lagd över pastan, sen hivar man på såsen så osten smälter.

Heh, jag har tagit extra och nallat, så nu har allt åkt in i frysen så det blir svårare att nalla. ;)
 
Hockey i Leksand. Och vinst för krigarna, tyvärr fick man hålla på moringarna idag....men de levererade de med.
 
Dagens träning och duschen efter den. Nu mår jag som en prins. :) Musklerna ska värka lite för att jag ska må riktigt bra.
 
Om jag har någon så använder jag älgfärs, annars blir det blandfärs.
Sedan är det champinjoner, jalapeño, vitlök, krossade tomater, salsa, torkad piri piri, cayenne/svart/vitpeppar, paprikakrydda en liten skvätt salt och oregano. Serveras med ost lagd över pastan, sen hivar man på såsen så osten smälter.

Heh, jag har tagit extra och nallat, så nu har allt åkt in i frysen så det blir svårare att nalla. ;)

Jag tror vi har bra nära samma recept :lol jag förstår dig.
 
Back
Top