Vad dricker du på kräftskivan?

Jag är inne på korvis idé med folkisar. Kräftor är rätt salt och kan vara trevligt att dricka en del...
 
OP och Urquell lägger jag min röst på med.

Vinet sparar du såklart till ostbrickan med frugan. Inget som passar sig till kräft-avsugning när folk gapar skål!
 
Skåne och ljus lager :tummenupp

*edit* mår du dåligt dagen efter, så va det dåliga kräftor :mattias
 
Gör nu inte misstaget att dricka snapsen iskall. Det gör endast de som inte gillar sprit. Drick den rumstempererad eller sval istället, då smakar den bäst!
 
Jag brukar köpa en flaska renat (ex. koskenkorva) och slänga i lite dill några dagar innan.
Det blir skitgott och passar kanonbra tll kräftor
 
Själv dricker jag hemkryddad snaps samt folkisar, så mycket sprit i spriten redan så att säga.

Men köpesnaps så blir det nästan alltid Linje.
 
Skåne och ljus lager :tummenupp

*edit* mår du dåligt dagen efter, så va det dåliga kräftor :mattias
Fel, det är alltid dillen som är problemet. :fakta
Samma sak året runt, det börjar med nyårsafton och nån räk-cocktail toppad med dill, hur mår man nyårsdag?
Sen kommer vi till påsken och då har man sill i dill. Skitdagar även då.
Vidare under året så är det midsommar och då är det sill och potatis, kokt i dill. midsommardag är Tipp-exdag.
Kräftskivan har vi redan avhandlat.
Tänk bara hur ni mått efter en utekväll med boysen, kan ge mig fan på att nån serverat er dillchips! :gnissla
 
Fel, det är alltid dillen som är problemet. :fakta
Samma sak året runt, det börjar med nyårsafton och nån räk-cocktail toppad med dill, hur mår man nyårsdag?
Sen kommer vi till påsken och då har man sill i dill. Skitdagar även då.
Vidare under året så är det midsommar och då är det sill och potatis, kokt i dill. midsommardag är Tipp-exdag.
Kräftskivan har vi redan avhandlat.
Tänk bara hur ni mått efter en utekväll med boysen, kan ge mig fan på att nån serverat er dillchips! :gnissla

Du har hittat den röda tråd jag letat efter i många år :Bugar
 
Innis & Gunn oak aged är ju förbannat god, hade nästan glömmt ju! Skål! :fyllisar
 
En näve Pripps 2,8or till kvällens kräftskiva :) Skönt att socialisera över lite pilsner, men slippa bli så fuller
 
Det som ska drickas är antingen en Pajala Sunrise(PS) eller en Gällivare Sunrise(GS). Det som skiljer dem mot är att i Pajala Sunrise(PS) är det rent (hembränt) till toppen av glaset med en korvskiva över kanten, man kan lyxa till det med ett lingon i glaset.
Det som skiljer PS och GS, är att GS späder man ut med 50% surströmmingspad.
 
Den mörka?

Sog en sån när jag köpte dessa, men tänkte inte mer på det. Måste ta en resa till i så fall? (annars är det nått som inte finns här misstänker jag...)

De har nån singel malt, i papplåda som inte va dum.. Minns inte va den kallades men klart god :tummenupp
 
Fel, det är alltid dillen som är problemet. :fakta
Samma sak året runt, det börjar med nyårsafton och nån räk-cocktail toppad med dill, hur mår man nyårsdag?
Sen kommer vi till påsken och då har man sill i dill. Skitdagar även då.
Vidare under året så är det midsommar och då är det sill och potatis, kokt i dill. midsommardag är Tipp-exdag.
Kräftskivan har vi redan avhandlat.
Tänk bara hur ni mått efter en utekväll med boysen, kan ge mig fan på att nån serverat er dillchips! :gnissla

Själv lider jag av kraftig läderallergi. Varenda gång jag vaknar med skorna på mår jag skit....:död
 
Back
Top