TinaTjejen
long time, no see
och då VILL han nog döE22 skrev:njaaa överlever & överlever..dansk kyckling med salmonella i.. "bara som ett exempel helge.."
Vet du hur fräcka effekter det kan få om du käkat åå sen drar på ditt nya skinställ...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
och då VILL han nog döE22 skrev:njaaa överlever & överlever..dansk kyckling med salmonella i.. "bara som ett exempel helge.."
Vet du hur fräcka effekter det kan få om du käkat åå sen drar på ditt nya skinställ...![]()
enbart nudlar..Ååå för resten av semesterkassan...spritRSV_Ante skrev:Hmmm.. har gunderat på en sak.. När ni åker på semester (om ni nu har råd med det), har ni med er svensk mat då? eller handlar ni bara på de finaste restaurangerna? Många semesterfirare kommer hem å spyr gaalla över hur dyrt allt är här hemma.. hur gör ni?? skulle vara intresant att höra det...![]()
NiklasRR skrev:Köpte ett skivbromslås! i avskräckningsyfte, var tydligen tuv-godkänt vad det nu innebär?![]()
RSV_Ante skrev:Hmmm.. har gunderat på en sak.. När ni åker på semester (om ni nu har råd med det), har ni med er svensk mat då? eller handlar ni bara på de finaste restaurangerna? Många semesterfirare kommer hem å spyr gaalla över hur dyrt allt är här hemma.. hur gör ni?? skulle vara intresant att höra det...![]()
När jag tillagar kyckling behandlar jag den alltid, oberoende av ursprung, som salmonellasmittad. Enklast så. Med rätt tillagning så spelar salmonellan ingen roll.E22 skrev:njaaa överlever & överlever..dansk kyckling med salmonella i.. "bara som ett exempel helge.."
Vet du hur fräcka effekter det kan få om du käkat åå sen drar på ditt nya skinställ...![]()
Marcus74 skrev:Det kallas konserveringsmedel. Mera sånt så lever vi längre, hurra!![]()
natron skrev:Nja, inte säkert.. Tyska mejeriprodukter högpastöriseras vanligen (värms till ca 95gr istället för våra fjuttiga ca 70.. tar gradtalen ur minnet så de är inte exakta..) Våra lågpastöriseras.. Nackdelen med högpastörisering är att mejeriprodukten kan smaka lite "kokt" (ger en bismak) men å andra sidan så håller de väsentligt mycket längre,l behöver *ej* kylförvaras och, nej, de innehåller vanligtvis inte mer konserveringsmedel än några andra mejeriprodukter.. snarast tvärtom iom att det inte finns någon anledning att tillsätta sådant. Jättebra att ha som extra hemma, för mjölken tar alltid slut när man inte har någon lust att åka o handla..
Och du.. De tillsätts inte med en massa a-vitamin som svensk (naturlig?!?) mjölk, så förhoppningsvis slipper du kalkurlakning ur din benstomme...
![]() |
Vinnarhjälmen utlämnad
Robin Axelsson lämnar över ... |
![]() |
Yamaha XT250 ny ordonnansmotorcykel för Försvarsmakten
Yamaha Motor Europa NV fil ... |
![]() |
Distinguished Gentleman’s Ride -25
Under söndagen den 18 maj d... |
![]() |
Dags att boka in Gotland Ring!
Upplev magiska Gotland Ring... |
![]() |
Öppet hus på Rapido MCK Stockholm
Lördag den 17 maj bjuds det... |
![]() |
Yamaha TRACER 7 & TRACER 7 GT 2025
Yamahas TRACER 7 och TRACER... |
![]() |
Nya Yamaha Tracer 7 och Tracer 7 GT
Yamaha har presenterat 2025... |
![]() |
Full fart på Bike Trollhättan-dagarna
Just nu har portarna öppnat... |
![]() |
MV Agusta inför fem års garanti
MV Agusta tar ett nytt steg... |
![]() |
MV Agusta förlänger garantin till fem år
Italienska motorcykeltillve... |