Koka korv

Ska man mikra korv går det alldeles utmärkt att linda smörpapper om, ungefär som när man gör en smällkaramell.
 
Ok Jin Chun skrev:
Ska man mikra korv går det alldeles utmärkt att linda smörpapper om, ungefär som när man gör en smällkaramell.
Hmmm, går säkert. Men varför skulle man som unkis ha smörpapper hemma?
 
Gulsnabbtrajja skrev:
Hmmm, går säkert. Men varför skulle man som unkis ha smörpapper hemma?

Det trodde jag alla hade... men jag måste var alldeles för optimistisk när det gäller förrådet av köksgrejer hos unkisar.
 
Studentkorv..

starre68 skrev:
Glöm inte lagerblad och kryddpeppar

Du skall ta en tråd från vardera polen i vägguttaget och ansluta dem till varsin rostfria gaffel som du sedan sticker in i ändarna på korven.
Anslut sedan trådarna till vägguttaget .. och j-ar vad fort den blir grillad....
Det är mycket lämpligt att undvika att ta i gafflarna under operationen, om så är fallet är det DU som blir grillad..
 
Gulsnabbtrajja skrev:
Lägg i när vattnet är kallt. När korven flyter är den färdig.
Dagens bakfylle tips med kanske för raskt återpiggnande : Lägg dig i vattnet när det är kallt. När korven krymper är du färdig :tungan
 
Gulsnabbtrajja skrev:
Hmmm, går säkert. Men varför skulle man som unkis ha smörpapper hemma?

Jag har, jag har, jag har!!! Men hur gammalt de är kan jag inte svara på :lol
 
MostWanted_NKPG skrev:
om man kokar korv ska man lägga i dem direkt elle när vattnet blivit varm?

sitter förövrigt å deffrostar bullar å ska koka korv,, fyyfan så bakis man är då,, j*kla studentvecka inte bra för hälsan!!! :fyllisar

Alla kan koka korv - kan man inte det står man vid närmsta korvmoj med den hårda bågen intill o snackar hästkrafter....

Ska dra o koka korv nu - ble hungrig....
 
Mavve skrev:
Alla kan koka korv - kan man inte det står man vid närmsta korvmoj med den hårda bågen intill o snackar hästkrafter....

Ska dra o koka korv nu - ble hungrig....
bytte avatarbild nue så här ser man ut dagen innan man kokar korv...
 
ja tar varm vatten från kranen i kastrullen slår på plattan medans ja fyller kastrullen i med korvarna låt stå å koka tills dem blir "korviga" :) om det är sibyllas får man passa annars spricker dem jöö.. :tungan
 
Nyheter
Bilprovningen: Motorcyklar överlag i gott skick

Foto: Bilprovningen Nu ä...

Färre döda i vägtrafiken

Foto: Jacob Sjöman, Transpo...

Idag inleds nationella potthålsveckan

I år äger Nationella Potthå...

Nationella Potthålsveckan 1-7 maj

Det är återigen dags för Na...

Motorcykelns Dag 3 maj

Den 3 maj är det Motorcykel...

Bilprovningen: Brister hos var fjärde motorcykel

Foto: Bilprovningen Våre...

Europeisk kampanj för säkrare motorcykelkörning

Den europeiska branschorgan...

Bara två månader kvar till Gotland Ring Bike Week !!

En liten påminnelse om året...

2 månader kvar till Gotland Ring Bike Week !!

Nu är det bara två månader ...

Nya Indian Pursuit Elite

Screenshot Indian Motorc...

Back
Top