Koka korv

Ska man mikra korv går det alldeles utmärkt att linda smörpapper om, ungefär som när man gör en smällkaramell.
 
Ok Jin Chun skrev:
Ska man mikra korv går det alldeles utmärkt att linda smörpapper om, ungefär som när man gör en smällkaramell.
Hmmm, går säkert. Men varför skulle man som unkis ha smörpapper hemma?
 
Gulsnabbtrajja skrev:
Hmmm, går säkert. Men varför skulle man som unkis ha smörpapper hemma?

Det trodde jag alla hade... men jag måste var alldeles för optimistisk när det gäller förrådet av köksgrejer hos unkisar.
 
Studentkorv..

starre68 skrev:
Glöm inte lagerblad och kryddpeppar

Du skall ta en tråd från vardera polen i vägguttaget och ansluta dem till varsin rostfria gaffel som du sedan sticker in i ändarna på korven.
Anslut sedan trådarna till vägguttaget .. och j-ar vad fort den blir grillad....
Det är mycket lämpligt att undvika att ta i gafflarna under operationen, om så är fallet är det DU som blir grillad..
 
Gulsnabbtrajja skrev:
Lägg i när vattnet är kallt. När korven flyter är den färdig.
Dagens bakfylle tips med kanske för raskt återpiggnande : Lägg dig i vattnet när det är kallt. När korven krymper är du färdig :tungan
 
Gulsnabbtrajja skrev:
Hmmm, går säkert. Men varför skulle man som unkis ha smörpapper hemma?

Jag har, jag har, jag har!!! Men hur gammalt de är kan jag inte svara på :lol
 
MostWanted_NKPG skrev:
om man kokar korv ska man lägga i dem direkt elle när vattnet blivit varm?

sitter förövrigt å deffrostar bullar å ska koka korv,, fyyfan så bakis man är då,, j*kla studentvecka inte bra för hälsan!!! :fyllisar

Alla kan koka korv - kan man inte det står man vid närmsta korvmoj med den hårda bågen intill o snackar hästkrafter....

Ska dra o koka korv nu - ble hungrig....
 
Mavve skrev:
Alla kan koka korv - kan man inte det står man vid närmsta korvmoj med den hårda bågen intill o snackar hästkrafter....

Ska dra o koka korv nu - ble hungrig....
bytte avatarbild nue så här ser man ut dagen innan man kokar korv...
 
ja tar varm vatten från kranen i kastrullen slår på plattan medans ja fyller kastrullen i med korvarna låt stå å koka tills dem blir "korviga" :) om det är sibyllas får man passa annars spricker dem jöö.. :tungan
 
Nyheter
Tierp Arena värd för EM i Dragracing

Den 7–10 augusti 2025 förva...

120 unga motocrosstalanger från hela världen möts i Uddevalla

Screenshot Den 16–17 aug...

En vecka kvar!

Nu är det exakt en vecka kv...

Farligt vilseledande alkomätare på marknaden

Ett stort oberoende test ut...

Specialbyggd Yamaha XSR900 GP hyllar Rainey

För att fira den trefaldige...

Vi provkör Indian Sport Chief RT

I Allt om MC nummer 8 som k...

Ducati 996 SPS – fabriksny 99:a – såld för rekordsumma

När en hojfirma i Tombolo i...

Äldre än en gentleman

Vi har fotograferat en 100 ...

MV Agusta återgår till 100% eget ägande

MV Agusta Motor S.p.A. till...

MV Agusta åter självständigt

MV Agusta Motor S.p.A. till...

Back
Top