Juldagssupé på Harrys i Uddevalla

Jessan

Typisk brunett
Gick med
10 Apr 2006
Ort
Göteborg
Hoj
Triumph Daytona 675 SE 2008
Hej på er!

Varje år så brukar vi käka på Harrys i Uddevalla på juldagen och så blir det även i år.
Är det någon som är intresserad av att följa med? :cpparty

För de som vill så träffas vi hemma hos oss (på Bleket) vid 16-tiden för lite förmingel och hallinvigning (den ska fan vara klart då!) och bordet är bokat på Harrys kl 19.
Jag har tyvärr inte fått menyn än :gnissla men det ska förbeställas och det brukar finnas kött, fisk och vegetariskt att välja på. Förra årets priser låg mellan 300-500kr beroende på hur många rätter man valde, garderobsavgift och entré är inkluderat i priset.

För tillfället är det 11st som tackat ja och några har inte svarat än. Ifall ni är intresserade så skriv här eller PMa så får ni mer information, menyn skriver jag här när jag fått den. Jag vill veta senast på tisdag (15/12).

Hoppas det är några som vill följa med! Drägg undanbedes och finkläderna ska på :)


/Jessan
 
Last edited:
Utmärkt intiativ, önskar jag kunde hänga med med är för imobil just nu.
 
Jag hade hemskt gärna hängt på, men jag känner mig liiiite för dräggig:D
 
Jag hade hemskt gärna hängt på, men jag känner mig liiiite för dräggig:D

Det jag menade var att man inte ska komma dyngrak hem till oss, klädd i mekarkläder, vara otrevlig mot folk och spy ner lgheten. Det är däremot helt ok (för mig) att du gör så efter vi har ätit färdigt på Harrys och du lämnat bordet :tummenupp

Ju fler desto roligare så följ med du :)

Bara de på Harrys fixar menyn snart… :gnissla Arons MC, du jobbar ju där… Mäjk it häppen lixom! :7peta

Hoppas man kan välja getostöverbakad kantarelltoast till förrätt. Jag tog det förra året och drömmer fortfarande våta drömmar om den :drool
 
YES!!

Nu har menyn kommit :banana :drool
Eftersom den kom lite sent så ändras sista-dagen-att-bestämma-sig till tisdag 15/12 :tummenupp

Meny:

Förrätter:

Getostöverbakad kantarelltoast
På krispig sallad med lingonchutney

Harrys Räksallad med vitlöksbröd
Handskalade räkor, krispig sallad,
med äpple gurka rödlök och citron
och limedressing

Varmrätter:

Sockersaltad ugnsbakad Laxfilé
Med smörfräst höstragu på mandelpotatis
Och kantarellsås

Helstekt Fläskfilé
På rotfruktspytt med Portvinsky
Och Syltade bär

Örtbakad quornfilé
Med getostbakad höstragu
Och syltade bär

Desserter:

Hjortronparfait på harrys vis
Med björnbärsås

Chokladtryffeltårta
Med hallonsås och grädde

Endast varmrätt 295:-
Två rätter 345:-
Tre rätter 395:-

Nu är vi då 12pers :cpparty
 
Du fick ju menyn tills slut å de vart ju bra å annars hade ja fått säga till imorn när ja ska jobba.
Man blir lite sugen på att hänga på å träffa nytt hojfolk mm så ja ska suga på karamellen.
:fyllisar
 
Sandin, Arons Mc, någon annan, har ni bestämt er? Som det ser ut nu så är vi 13-15 st så det blir väl 15-17 med er då ;)

Kläm fram vad ni ska ha att äta bara :whip
 
Last edited:
Det var roligt att iaf en av er följde med :tummenupp

Som det verkar nu så blir vi 30 pers som ska käka. Vi andra kanske ses efteråt om ni ska ut :hej
 
Ni får ha en kanonkväll å de va skoj att ni blev så många:tummenupp
Själv blir de födelsedag i gbg me bastu å kanske ett bad plus några kalla:yoparty

God Hjul å Gött nytt år på er
 
Nyheter
Norton Motorcycles siktar på fyra nya modeller till 2026

Norton Motorcycles förbered...

TILLSTÅND KLART: GGN 2.0 KÖRS I HEJDEBY 2025

Nu är det klart att världen...

Norton Motorcycles siktar på fyra nya modeller till 2026

Norton Motorcycles förbered...

GB350S i fokus på Wheels and Waves 2025

Honda var tillbaka i Biarri...

En hyllning till mästaren!

Pressrelease från MV Agusta...

Vinnarhoj från Custom Bike Show

I nästa nummer av Allt om M...

Testhoj hämtas från Sulas MC

Vi åkte till Strängnäs för ...

Transportstyrelsen avvecklar appen Mina fordon

Foto: Andreas Johansson ...

Custom Bike Show 2025

Den 7 juni var det åter dag...

Forged följer tre baggerbyggen

Tre amerikanska hojbyggare ...

Back
Top