Hemlagade hamburgare...

duckie skrev:
Jag skulle kunna ta en sån där fettdrypande 99% nötburgare (1% sambal), grillad över eld och väl penslad med olja, insmord med lite färskost, flera tjocka skivor smält schweizisk ost, bearnaisesås (sån där TJOCK sås), rå tunnskivad lök, övermogna söta tomater, lite krispig sallad att vila på mellan två frasiga perfekt rundade bröd.

Till det tjocka pommes, morotsstavar och saltgurkslängder - oändliga mängder bearnaisesås att doppa dem i - och på sidan en liten tomatsallad med spänstiga tomater, skivad rödlök, persilja och svartpeppar - en ringlande fyllig vinägrett över och ev lite hyvlad parmesan.

Förfan jag åt nyssmen blev ändå hungrig av att läsa det där!!
 
Nursey skrev:
Damn duckie det där var nästan porrigt:bow ...skippar löken iof

Jag lagade en svingod Pasta Putanesca till middag idag :tummenupp

ja, man kan lugnt säga att det rann till även för mig ;-)

Hade du några flak parmesan över din putanesca?
 
Finns inge godare än Vegabarens sambalburgare.
Behöver inte ens säga vad jag vill ha när jag går in där, det vet dom :Bugar
 
duckie skrev:
Jag skulle kunna ta en sån där fettdrypande 99% nötburgare (1% sambal), grillad över eld och väl penslad med olja, insmord med lite färskost, flera tjocka skivor smält schweizisk ost, bearnaisesås (sån där TJOCK sås), rå tunnskivad lök, övermogna söta tomater, lite krispig sallad att vila på mellan två frasiga perfekt rundade bröd.

Till det tjocka pommes, morotsstavar och saltgurkslängder - oändliga mängder bearnaisesås att doppa dem i - och på sidan en liten tomatsallad med spänstiga tomater, skivad rödlök, persilja och svartpeppar - en ringlande fyllig vinägrett över och ev lite hyvlad parmesan.

:drooooooooooooool:

;-D
 
korvgubbe skrev:
Gör sambalburgare istället... Som vanliga hambrugare men med sambal oelek i färsen... De blir då rackarns spicey:ga och bör prepareras med bearnaise och rostad lök förutom rå lök, tomat och sallad!
:tummenupp


Man ska inte krångla till det så :gnissla
 
southwick skrev:
Ska stalla mej och fixa ett par GIGANTISKA burgare nu, hehe!
Tankte mej ungefar sa har:

*400 gram notfars=2 biffar pa 200 gr
*gul lok
*hamburgerdressing
*sallad
*tomat
*rostad lok
*ketchup blandat m chillisas
*jattestora hamburgerbrod som varms/grillas i ugnen

fan vad gott det ska bli! ville bara att ni skulle veta, haha :) /Lasse

Dra i lite hackad jalapeño och några droppar hickory i färsen så blir det ännu bättre. :tummenupp
 
mmm.. havrefras!! Imorrn ska jag ha burgare! Om de så är det sista jag gör!
 
*/ ?>
Nyheter
Gotland Ring Bike Week 2026, Early Bird erbjudande!

Den 3-5 juli slår vi upp po...

Gotland Ring Bike Week 2026, early bird erbjudande!

Boka din plats på Gotland R...

Gotland Ring Bike Week 2026, early bird erbjudande!

Boka din plats på Gotland R...

Förarkurser på Nürburgring

Nu är datumen för båda föra...

Brembo presenterar TrackTribe

Brembo presenterar TrackTri...

21/12 är sista dagen beställning av Katalogen 2026

Stora Motorcykelkatalogen 2...

Gotland Ring Bike Week 2026, spara pengar med early bird erbjudande!

Packa hojen, damma av hjälm...

Gotland Ring Bike Week 2026, spara pengar med early bird erbjudande!

Packa hojen, damma av hjälm...

Ny Retro Ducati till 100-årsjubileumet?

Rykten om nya klassiska Duc...

Ny Retro Ducati till 100-årsjubileumet?

Rykten om nya klassiska Duc...

Back
Top