Jag har precis stängt av glassmaskinen efter att ha låtit den stått och vispat i lite drygt en timme, 40 minuter skulle det vara egentligen.
Saken är den att jag gjorde satsen med 9 äggulor, 3dl socker, 4dl KOKOSmjölk och 5dl grädde. Istället för 4dl KOmjölk....
Men det är första gången jag gör glass i glassmaskin men jag tycker ju att den borde bli tjockare än en vanlig sockerkakssmet
Nu ställde jag in skiten i frysen och väntar på att skiten ska frysa, jag vill ju äta glass
Så, glassproffs, hur gör man egentligen? Någon instruktionsbok finns inte till glassmaskinen, och sökningar på nätet säger allt och ingenting.
Saken är den att jag gjorde satsen med 9 äggulor, 3dl socker, 4dl KOKOSmjölk och 5dl grädde. Istället för 4dl KOmjölk....
Men det är första gången jag gör glass i glassmaskin men jag tycker ju att den borde bli tjockare än en vanlig sockerkakssmet

Nu ställde jag in skiten i frysen och väntar på att skiten ska frysa, jag vill ju äta glass

Så, glassproffs, hur gör man egentligen? Någon instruktionsbok finns inte till glassmaskinen, och sökningar på nätet säger allt och ingenting.