Frågor man aldrig vågar ställa

Och kommer det inte från det militära från början?
Nä. inte enligt wiki
I decimalsystemets anda införde man på 1800-talet i Frankrike nygrader, eftersom 100 nygrader på ett kvartsvarv ser mer "naturligt" ut än 90 grader. Det underlättar vissa huvudräkningar (varje kvadrant har sin hundratalssiffra). Man slipper räknandet med sextiondedelar när man arbetar med bråkdelar av en grad. Nygrader har främst använts inom geodesin, men inom andra områden har enheten inte fått det genomslag som man en gång förväntade sig.
 
Heter denna sort redigering något? Om jag vill hitta fler bilder såsom denna.

kXrX5.jpg
 
Varför kan man inte lösa in utbetalningsavier via sin internetbank? :stenålder
 
Vem i helvete ska jag ringa för att skriva upp mig på ett Green Card så jag kan jobba i staterna?

Har googlat, men svaren ringlar sig runt varandra.
 
När jag fryser in kött och sen tinar det i sin påse så blir det alltid en pöl med blod utanför påsen.
ALLTID, trots att den är igenknuten. Hur kommer detta sig?
 
Påsen är inte "tät".

Haha, vilket konstaterande :) Det är ju ganska uppenbart att den inte är tät eftersom köttsaften är utanför påsen istället för inuti!


Om jag tar en plastpåse och häller vatten i den är den jävligt tät, och en hårt åtdragen knut lär ju inte läcka mycket.

Har funderat på om det på något sätt går hål på påsarna i frysen. Kanske ligger biffarna och nöter på varandra där om nätterna?
 
Haha, vilket konstaterande :) Det är ju ganska uppenbart att den inte är tät eftersom köttsaften är utanför påsen istället för inuti!


Om jag tar en plastpåse och häller vatten i den är den jävligt tät, och en hårt åtdragen knut lär ju inte läcka mycket.

Har funderat på om det på något sätt går hål på påsarna i frysen. Kanske ligger biffarna och nöter på varandra där om nätterna?

Fan vet, men det funkar något bättre med den tjockare varianten av påsar.
 
Haha, vilket konstaterande :) Det är ju ganska uppenbart att den inte är tät eftersom köttsaften är utanför påsen istället för inuti!


Om jag tar en plastpåse och häller vatten i den är den jävligt tät, och en hårt åtdragen knut lär ju inte läcka mycket.

Har funderat på om det på något sätt går hål på påsarna i frysen. Kanske ligger biffarna och nöter på varandra där om nätterna?

Prova påsar som dessa med typ zip lock eller vad man kallar det:

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20176946/
 
Haha, vilket konstaterande :) Det är ju ganska uppenbart att den inte är tät eftersom köttsaften är utanför påsen istället för inuti!


Om jag tar en plastpåse och häller vatten i den är den jävligt tät, och en hårt åtdragen knut lär ju inte läcka mycket.

Har funderat på om det på något sätt går hål på påsarna i frysen. Kanske ligger biffarna och nöter på varandra där om nätterna?

Vattenmolekyler är ganska stora.
Vilken sorts vätskemolekyler det kan finnas i köttsaft som är små nog att migrera genom plasten har jag inte en aning om.
Köp bättre fryspåsar.
 
Varför är varenda tandläkare så j**la grinig? Ångrar dem sitt yrkesval? För mig är det helt obegripligt :va
 
Nyheter
Yamaha firar 70 år med klassiska Supersport-färger

Yamaha Motor firar sitt 70-...

Smarta garageprylar från IVON!

IVON motorcykellyft, 450 ki...

Med ny V-twin och monocoque-ram

Ducati presenterar nya Hype...

Slutstrid i MotoGP

MotoGP-säsongen börjar lida...

CFMOTO V4 SR-RR

CFMOTO presenterade sitt pr...

Honda V3R 900 E-Compressor

Honda V3R 900 E-Compressor ...

Indian Concept Girder – En framtidsvision?

Indian Concept Girder är en...

Yamaha R7 får stor uppgradering!

Yamaha R7 får en nängd uppg...

BMW F 450 GS för prisvärda äventyr

BMW presenterade den länge ...

BSA Thunderbold avtäckt på EICMA

BSA har avtäckt sin fjärde ...

Back
Top