s9d8as0vjk
Guest
Falska sniglar ? (Förrätten)
Någon här som tillagat sådana ? Kanske nån som har lite kocktalanger som kan tala om hur man gör goda sådana ?
Vet att man fyller champinionlock med smör, vitlök & någon grön krydda (persilja?) och ev något mer. Sen ska ju alltsammans in i ugnen och gotta sig men vet inte riktigt om det är några detaljer som jag missat som är avgörande för resultatet ?
Varför jag inte tar riktiga sniglar ? Jo för tjejen skulle aldrig våga smaka ...
Puss på dig Annica om du ser detta.
Någon här som tillagat sådana ? Kanske nån som har lite kocktalanger som kan tala om hur man gör goda sådana ?
Vet att man fyller champinionlock med smör, vitlök & någon grön krydda (persilja?) och ev något mer. Sen ska ju alltsammans in i ugnen och gotta sig men vet inte riktigt om det är några detaljer som jag missat som är avgörande för resultatet ?
Varför jag inte tar riktiga sniglar ? Jo för tjejen skulle aldrig våga smaka ...
Puss på dig Annica om du ser detta.

Last edited:

Bläckfisk har jag käkat för att morsan lurade mig att det var chips. Kärring!! jag har käkat en halv baguette som var fylld (kändes det som då) med räkröra, och jag upptäckte det av en slump när jag skulle plocka bort alla vidriga groddar. Jävla flickvän som lurades!!!!!!!
