s9d8as0vjk
Guest
Falska sniglar ? (Förrätten)
Någon här som tillagat sådana ? Kanske nån som har lite kocktalanger som kan tala om hur man gör goda sådana ?
Vet att man fyller champinionlock med smör, vitlök & någon grön krydda (persilja?) och ev något mer. Sen ska ju alltsammans in i ugnen och gotta sig men vet inte riktigt om det är några detaljer som jag missat som är avgörande för resultatet ?
Varför jag inte tar riktiga sniglar ? Jo för tjejen skulle aldrig våga smaka ...
Puss på dig Annica om du ser detta.
Någon här som tillagat sådana ? Kanske nån som har lite kocktalanger som kan tala om hur man gör goda sådana ?
Vet att man fyller champinionlock med smör, vitlök & någon grön krydda (persilja?) och ev något mer. Sen ska ju alltsammans in i ugnen och gotta sig men vet inte riktigt om det är några detaljer som jag missat som är avgörande för resultatet ?
Varför jag inte tar riktiga sniglar ? Jo för tjejen skulle aldrig våga smaka ...

Puss på dig Annica om du ser detta.

Last edited: