Dagens proteintips.

Mackz skrev:
2415466 Det är de smaksatta varianterna. Den som äts av kroppsbyggare eller andra träningsfantaster är lättkesellan med 1% fett. Den e ekkli fi fan..

Det var inte mer protein i någon av de olika.
 
Hmmm, kesella är ju rätt gott att ha på en macka också... Kanske man ska köpa hem lite sådant och prova på det där med fun light i också... Är det bara att sleva i sig sedan eller?
 
Hinkas skrev:
2415507 Hmmm, kesella är ju rätt gott att ha på en macka också... Kanske man ska köpa hem lite sådant och prova på det där med fun light i också... Är det bara att sleva i sig sedan eller?

Tråden handlar ju för tillfället om huruvida det ens var bra med Kesella, frågan ligger öppen och trådstartaren borde förklara sig. :mattias
Gå för fasicken inte och köp någon Kesella ännu! :mad:
 
Markus skrev:
2415544 Tråden handlar ju för tillfället om huruvida det ens var bra med Kesella, frågan ligger öppen och trådstartaren borde förklara sig. :mattias
Gå för fasicken inte och köp någon Kesella ännu! :mad:

Hehe, Jag sitter på jobbet så det är ingen fara, tar mig inte iväg än på många timmar.
För närvarande så gymmar jag och försöker gå ner i vikt samtidigt, inte lätt att få i sig tillräckligt med mat och samtidigt gå ner i vikt... har stått still i vikt nu i 3-4 veckor, men jag blir visserligen smalare. Misstänker att musklerna växer väldigt fort nu i början.
 
Markus skrev:
2415476 Det var inte mer protein i någon av de olika.

Där är mest i lättkesellan 13g /100g. Men det viktigaste är ju att den knappt innehåller några kolhydrater. De smaksatta varianterna innehåller en massa kolhydrater i form av socker så dom är inte alls nyttiga. Klarar man av att käka lättkesellan är den en jättebra proteinkälla utan att man får i sig onödig energi från tomma kolhydrater.
 
I lättkesellan är det ju väldigt lite kolhydrater och fett. Man får mycket protein och lite energi, en burk på 250g ger ju således 30g protein, 3g fett, 8.75g kolhydrat. 187.5 kcal
Jag föredrar själv keso mini, inte riktigt lika lite energi men bra mycket godare.

Det är ju ett fullvärdigt och utmärkt protein (kasein).


Ska du äta samma mängd protein från t ex pasta, så blir det inte bara en väldigt stor portion utan du får också 180g kolhydrat och ca 875 kcal. Dessutom är det ett protein som inte är fullvärdigt.
 
Kvarg då? Innehåller mindre än 0,01% fett.
Kolhydrater har jag inte koll på dock.
Smakar bra.
 
Kvarg är ännu billigare, kanske kvarg och nedrörd tonfisk och rödlök? Jag ska fan prova ikväll!
 
Pizza, hamburgare, ja det mesta med mycket flott och andra nyttigehter är rena hälsokuren! Bygger som attan ;)
 
Det var inte så gott, troligen hade jag i för mycket lök. 3st lök 1burk tonfisk och 1förp. kvarg.
Nu rapar jag lök och är skum i kistan.
 
Hur smakar Kesella egentligen? Jag är ingen höjdare på att äta vanlig ost direkt ur kylskåpet om man säger så... :näsblod
 
Typ som naturell yoghurt, lite surt, kärvt liksom. Ska helst blandas med nåt
 
sEiKo skrev:
2416851 Typ som naturell yoghurt, lite surt, kärvt liksom. Ska helst blandas med nåt

Jag har ju inge problem att få ner yogurt, fil och sånt. Men ni var inne på att blanda med fun light eller liknande, så ska prova detta snarast! Verkar ett riktigt hett tips att få in billiga och smidiga proteiner! :)
 
Nyheter
Kurviger – Appen som hittar vägarna du inte visste att du ville köra

Att köra motorcykel handlar...

Nya europeiska riktlinjer ska höja kvaliteten på avancerad MC-utbildning

I samband med MotoGP-racing...

SMC med och höjer MC-säkerheten i Europa

Sveriges MotorCyklister (SM...

Norton Motorcycles siktar på fyra nya modeller till 2026

Norton Motorcycles förbered...

TILLSTÅND KLART: GGN 2.0 KÖRS I HEJDEBY 2025

Nu är det klart att världen...

Norton Motorcycles siktar på fyra nya modeller till 2026

Norton Motorcycles förbered...

GB350S i fokus på Wheels and Waves 2025

Honda var tillbaka i Biarri...

En hyllning till mästaren!

Pressrelease från MV Agusta...

Vinnarhoj från Custom Bike Show

I nästa nummer av Allt om M...

Testhoj hämtas från Sulas MC

Vi åkte till Strängnäs för ...

Back
Top