Recent content by Tony_J

  1. Tony_J

    Yamaha R7

    Tuono 660 factory verkar mumma.. är nog ett bättre val än r7 om det ska köras mestadels landsväg. Säkert snabbare runt en bana med..
  2. Tony_J

    Yamaha R7

    Lite i samma läge. Har haft "snabba" hojar till o från men efter ett besök på mantorp så såg jag hur fort det gick med knappa 400cc. En r7 är nog fantastiskt rolig på bana o favoritvägen och snygg är den också..
  3. Tony_J

    Vurpa ssp300 mantorp..

    Gott o höra att han klarade sig! Förstår att det ligger en tuff tid framöver dock..❤
  4. Tony_J

    Öronproppar

    Individuellt hur man upplever vindbruk. När man va 20, åkte man utan proppar o va inte speciellt besvärad. Idag när man snart är 50 kan jag bara rulla sakta ner till macken utan. Har man lite hörselnedsättning och tinnitus så är det knappt att proppar räcker. Kör med silikonproppar, de är de...
  5. Tony_J

    Vurpa ssp300 mantorp..

    Någon som vet hur det gick för killen som vurpade i ssp300 seniorer? Stod på läktaren o bevittnade det där o det såg inte bra ut. Håller tummarna att han repar sig!
  6. Tony_J

    Tips på billig actionkamera..

    Finns det något universalfäste för hjälm eller?
  7. Tony_J

    Tips på billig actionkamera..

    Kollar det med?
  8. Tony_J

    Tips på billig actionkamera..

    Tack för det tipset, ska kolla upp det!?
  9. Tony_J

    Tips på billig actionkamera..

    Tänkte filma nån vända på favoritvägarna i sommar och behöver lite tips o info om vad jag bör inhandla. Vill och behöver inte ha något avancerat och dyrt. Så frågan är, finns det något mellan 0-1500kr cirkus som är vettigt? Nytt eller begagnat.. Och ska kunna fästas på hjälmen..
  10. Tony_J

    Virago 250 1999 startar inte.

    Haha, inget allvarligt o illa menat. Jag är så gammal nu så tuffhet genom mer cc är inget jag eftersträvar. Tycker man det är kul o köra virago 250 så gör man det
  11. Tony_J

    Virago 250 1999 startar inte.

    Kommer ihåg tidningen Bikes kommentar för mååånga år sedan när någon ville ha lite tips om en cb400n. "Köp en riktig motorcykel"
  12. Tony_J

    WSBK 2021

    Va det något skit med eurosport 2 igår? Skulle kolla wsbk race 1 men fick se Spaniens race 2 istället..
  13. Tony_J

    Tankar kring modellåret 2022?

    inte heller, tänkte att det såg ut som något honda hade i en skrivbordslåda 2010..
  14. Tony_J

    Z 900 2020- vad tycker ni? (fjädring)

    Håller med dig att körställning är största boven. Bak är den för mjuk standard så efter justering betydligt bättre. Även för lite returdämpning fram vilket gjorde sitt. Har nog hittat en så bra balans det går nu. Ska hämta ett nytt styre idag vilket kommer ge lite mer attack i körställningen...
  15. Tony_J

    Ang kvällsträningen I anderstorp 27/8

    Tänker också så. Vill de inte betala skador på mc när det gäller träning så är det väl tveksamt om de vill stå för personskador. Det är nog tredje Parts egen licens som får ta det?
Top