Recent content by sjobussen

  1. sjobussen

    Hojåkare, Bollnäs?

    ja man är väl sugen hela tiden! men måste fixa lite med hojen innan den är körbar. men sen blir de åkning så vi kan väl hålla kontakt här på sh..
  2. sjobussen

    Någon som ska ner med hojen?

    tjo vi kommer nog ner ett gäng ifrån bollnäs. åker väl ner på eftermiddan nått tag.
  3. sjobussen

    Nån/några gävleborgare som ska på Lelleveckan?!

    vi är ca 10 pers från bollnäs som ska ner! fan va man längtas!!
  4. sjobussen

    Bänkning 100kr 27/8 NU PÅ LÖRDAG!

    ja de va ju lite folk som var där å bänka. hade vart till föne å lekt med motarden så då passa jag på å bänka den på vägen hem.. hela 45hk 51nm! vilket monster hehe..
  5. sjobussen

    Samåkning Bollnäs-trakten??

    oki.. men vi kan väl höras nått imorgon då.. vi blir väl här omkring å åker vi..
  6. sjobussen

    Samåkning Bollnäs-trakten??

    japp jonas jag har ditt nr. ska vi säga statoil kl 18:00 ´på onsdag.. de tycker ja låter bra iaf..
  7. sjobussen

    Samåkning Bollnäs-trakten??

    ja de är de fan.. är du sugen¨att åka nån kväll?? jag krigh lill-kubikarn å kronis å säkert nån till blir de iaf.. vore ju kul om nå fler hakade på också!
  8. sjobussen

    Samåkning Bollnäs-trakten??

    fan så usel vi är att samåka i den här byn.. haha.. blev en sväng efter annefors väg för mig å två till idag.. men är de bra väder nån kväll i veckan så åker jag gärna! nån som har nått förslag på tid och plats?
  9. sjobussen

    Samåkning Bollnäs-trakten??

    japp låter garanterat roligare än orginal! plocka på orginal system på min här om dagen.. satan så lite den låter. nästan så man mår dåligt.. hehe..
  10. sjobussen

    Samåkning Bollnäs-trakten??

    fan att ni inte va på gotland grabbar satan så roligt vi hade!!!! men nu är man hemma igen tyvärr.. på söndag ska jag ut å åka motard så är de nån som mer som åker motard så kan ni väl skrika till.. tjoooo!!!
  11. sjobussen

    Samåkning Edsbyn,Alfta,Bollnäs+plus trakter runt om

    japp vi bodde på kneippbyn. men ja tror inte vi träffas.. hehe.. jävligt trevligt var de där iaf. jag kan ju skicka dig ett pm om vi ska ut och åka nån helg.. funderar ev på att åka till orsa på midsommar å kolla på lite dragracing om de är intressant. tjooohooo!
  12. sjobussen

    Samåkning Edsbyn,Alfta,Bollnäs+plus trakter runt om

    tjo vi är ett gäng sporthojar som brukar åka från bollnäs.. vi sticker till gotland på tisdag. bara att höra av dig om du är sugen att åka nå fram över. även om du ska till gotland!! kör så de ryker.. tjohoo
  13. sjobussen

    Samåkning Bollnäs-trakten??

    nej de var nog inte jag.. de va ett tag sen man åkte den vägen nu.. imorgon sticker jag och några till upp till föne å leker lite. vi ska väl försöka komma iväg vid 9 tiden tror ja. så ärde nån som är sugen så kan ni vill komma upp å leka lite.
  14. sjobussen

    Samåkning Bollnäs-trakten??

    de är väl möjligt men på motarden isf för sukkan stog hemma i garaget för lite service.. de blir inge åkt för mig på lördag för jag jobbar till kl21.... surt men men..
  15. sjobussen

    Samåkning Bollnäs-trakten??

    jag åkte förbi där dock med bil. men jag bor en bit utanför kilafors. på lördag skulle ja vara sugen att åka om ja inte jobbar.. händer de nått kul i falun??? falu vägen är väl under ombyggnad den..
Top