Recent content by Pyton

  1. Pyton

    Hastighetsmätaren visar väldigt fel, Triumph

    Jopp. Skiljer väl lite i storlek men det funkar nog med en mängd olika märken.
  2. Pyton

    Hastighetsmätaren visar väldigt fel, Triumph

    Correctomundo! Prova att montera om framhjulet. Var petig och försiktig med mätargivaren, har du tur är den inte helt paj utan kanske funkar ett tag till. Det är sannolikt givaren. Sitter lättåtkomlig i tanken. Snordyr, typ 600 spänn.
  3. Pyton

    Hempul för att förhindra slangning ur soppatank?

    Knöla ner en massa hönsnät i röret?
  4. Pyton

    Köp av klocka/armbandsur

    På Urtid kostar de från 140 kronor och uppåt, det finns ju en mängd olika färger och mönster att välja på. Jag har köpt därifrån och kan inte klaga på kvaliteten i alla fall. På Ebay verkar de kosta från 50 spänn och uppåt. Zulumodellen är ju en rätt ball variant också.
  5. Pyton

    Köp av klocka/armbandsur

    www.urtid.com har en del sjyssta armband. Ett Nato kanske skulle passa bra? Skönt, billigt och stryktåligt.
  6. Pyton

    Julölstråden

    Oppigårds winter ale. Besk och go!
  7. Pyton

    Fotad -> av med körkortet hur lång tid tar det?

    Det tog nog 3-4 veckor innan jag fick mitt brev. Men vad händer egentligen när man blir fotad 3ggr på raken? Blir man av med lappen och får 3X böterna? Blir man av med lappen 3Xtiden + 3Xböter? :gnissla Eller blir det som brukligt i rättssystemet att man bara blir straffad för sin värsta...
  8. Pyton

    Ännu en anledning att älska USA

    Därför att de inte är medlemmar i ICC, internationella brottmålsdomstolen. De var medlemmar en stund. Clinton skrev under avtalet sin sista dag som president men Bush rev det. Det är ganska opraktiskt med sådana avtal om man ska ut i världen och härja.
  9. Pyton

    Clawfinger.

    Musiken är väl som vanligt en smaksak men hans uttal klingar i alla fall i mina öron rätt bra. Zak Tell är ju faktiskt född och uppvuxen i England (till han var sju bast). Dessutom har han ett av rockvärldens coolaste namn! :yoparty Edit: Låten Little baby suger dock elefantdiscoballe.
  10. Pyton

    Vasaloppet

    Som de flesta innan svarat, se till att få många mil i kroppen. Helst över 30. Se till att skorna sitter bra, skavsår vill du inte ha! Compeed i förebyggande syfte är bra. Prova att träna utan att använda stavarna, det är bra för bentekniken. Styrketräna ryggen, kondisen har du nog redan...
  11. Pyton

    Köpa nytt hus innan man sålt sitt eget?

    De jag känner som har varit i den situationen, köpt ett nytt boende före de har sålt det gamla, skulle inte göra om det. Det var det absolut värsta de varit med om. Rekommenderas inte för nervsvaga. Räkna på hur länge ni kan pröjsa dubbla boenden. Räkna också på hur stor förlust ni kan klara...
  12. Pyton

    Kan folksam kräva detta?

    Nej. Det måste inte vara personen som står på regbeviset som räknas som ägare. Eftersom det inte tillhör vanligheterna att en 28-åring skänker en 08ans Fireblade till farsan kommer de naturligtvis att ifrågasätta detta.
  13. Pyton

    Kan folksam kräva detta?

    Ur Folksams villkor: "Vem försäkringen gäller för: 13. Försäkringen avser endast ditt eget lagliga ekonomiska intresse som försäkringstagare och ägare till den försäkrade motorcykeln. Skulle det visa sig att det är någon annan än du som äger motorcykeln gäller inte egendomsskyddet och någon...
  14. Pyton

    Behöver restaurangtips på norrmalm eller i närheten

    Kolla gärna länken och ironismajlin. :tungan
  15. Pyton

    Behöver restaurangtips på norrmalm eller i närheten

    Bisto Boheme på Drottninggatan verkar vara ett säkert kort: http://www.pastan.nu/ataute/krogkommissionen-testar-bistro-boheme-3010-2008-1.54352 :rolleyes:
Top