Recent content by mp_jr

  1. KTM 1290 Super Duke R

    Vill inte skrämmas nu men jag har precis fått min -14 utbytt till en -15 efter 3 omgångar i verkstad.. Första gången sögs vätska in i motoroljan och så small oljefiltret.. Andra gången, samma sak.. Det var faktiskt då KTM Österrike beslutade att byta ut modellen emot ett annorlunda filter...
  2. KTM 1290 Super Duke R

    Sug på denna gubbar.. Första gången problem upptäcktes tyckte jag motoroljan såg skum ut. Cappuccinoliknande. Då valde man att byta filter och olja. (100mil service) Andra gången var nån gång vid 4-500 mil om jag inte minns fel. Samma färg på oljan. Oljelampan började lysa. Bärgade till...
  3. KTM 1290 Super Duke R

    På tal om det här med slipon och SAS osv. Funkar den här configen? Följande görs på verkstan: Ta bort SAS - Tryck in Akra map - Byt luftfilter Köra hem från verkstad med Slipon och ovanstående config. Montera deCat på hemmaplan.. Någon risk med detta?
  4. KTM 1290 Super Duke R

    haha, ja.. Jag klagar inte! Blir som en bonus längre fram när premierna istället sänks successivt! :)
  5. KTM 1290 Super Duke R

    Ang. försäkring.. Fick offert ifrån Bilsport&MC.. 13402 - Halvförsäkring - Helår 17894 - Helförsäkring - Helår Är 27 år, bor i en liten stad på 15.000 personer och förvarar den inomhus/medlem i SMC etc etc.
  6. KTM 1290 Super Duke R

    Sedärja... och vad känner du själv angående ljudet? Blev det någon märkbar skillnad tro? :)..
  7. KTM 1290 Super Duke R

    Går i tankarna på att skaffa ett decat till mitt akra slipon istället för att skaffa helsystem av någon variant.. Det är liksom mullret jag vill åt i större utsträckning.. Är det värt de tro? För-nackdelar? Behöver man tänka på något särskilt eller är det bara att plocka ner katten och slänga på...
  8. KTM 1290 Super Duke R

    Kanske en toksnurrig fråga men var får man tag på katersättare som passar akrasliponet? =9
  9. En krasch genom backspegeln

    Två stora tummar upp för dig! Jag tror att alla hoppas på en snabb återhämtning och en rejäl comeback 2015! Kul att du delar med dig av apparaten! :)
  10. Tinnitus och MC-körning

    Tjena, och välkommen till familjen!.. Jag har haft stora problem med hojåkning och tinnitus, men jag har det under kontroll.. Här kommer tipsen! 1. Köp ett par gjutna Bellman och Symfon snäckor. Du får uppsöka en Audionom nära dig. De pressar in deg i öronen och skickar dessa till ett LAB...
  11. FIFAN vad skitnödigt!!!!!

    Bra läsning... Grattis till pallplatsen!.. Alltid kul att höra sånahär historier :) (Trots att dom bara ett ett par dagar gamla) ;)
  12. Ljuddämpare - slip on

    3 db är en teoretisk fördubbling utav ljudnivån. Så, du hamnar på en 83%-ig ökning ifall Lagström baserar sina 2.5 på fakta :)..
  13. Hur lång är väntetiden hos Lelles?

    Hade samma sak.. Ringde och klagade efter två veckor.. Då sa dom att en av artiklarna inte kunde fås i den färgen jag ville ha, nånsin. De hade slutat ta in den.. Så därför väntade dom i två veckor(?!). Så, ring du och hör med dom.. buggad kundservice..
  14. KTM 1290 Super Duke R

    Tjääna.. Nån mer än jag som ska till gälleråsen på onsdag? :)
  15. Bike week på Gelleråsen 21-23 juli

    Nån mer som ska dit tro? :)
Top