”Vi punkterar de vanligaste myterna om invandringen”

Markus

Gudomlig sporthojare
Gick med
12 Jan 2004
Ort
Area 08
Hoj
KTM
Man kan inte undgå ställa sig frågan hur gärningsmännen mår, vilken uppväxt och upplevelser de haft i livet.
Vilket i och för sig är en god gammal svensk tradition, att vurma för brottslingen, det behövde vi inte kollapsade gränser för.

Skall jag fortsätta vara på bra humör så kan jag ju också skriva ut att så mycket som S nu i alla fall påstår sig vilja göra har ingen någonsin tidigare gjort. Såg senast idag att de vill dra in ersättningen för de som fått avslag, det är ju förstås helt självklart, men Reinfeldt tyckte inte det.
 

Werzion

7.3
Gick med
22 Jun 2004
Ort
Jönköping
Hoj
Ingen för tillfället
Regeringens förslag om tillfälliga uppehållstillstånd riskerar att låsa fast högutbildade asylsökande i enkla jobb. Det skriver två representanter för Akademikerförbundet SSR i en debattartikel i SvD.
Debattörerna skriver att nära var tredje nyanländ har en högre utbildning – en större andel än befolkningen i stort. Dessutom påtalar de att 18 av 20 bristyrken i Sverige i dag är akademiska.
För att resurser ska tas till vara på vill debattörerna göra följande ändringar i regeringens förslag om tillfälliga uppehållstillstånd: kompletterande högskoleutbildning ska erbjudas av Arbetsförmedlingen och även de med tillfälliga uppehållstillstånd ska kunna få studiestöd hos CSN.

Debattörerna skriver att nära var tredje nyanländ har en högre utbildning – en större andel än befolkningen i stort.

Källa: Omni



Dök upp i mitt nyhetsflöde, men SAMTLIGA kommentarer till inlägget påpekar ljugeriet och hur de bara vriden på ordval (högre utbildning vs. högutbildad, INTE samma sak) och nämner att ljuga förbättrar inte verkligheten osv. osv.

Så jäkla gött, folk börjar verkligen vakna upp!
 

Markus

Gudomlig sporthojare
Gick med
12 Jan 2004
Ort
Area 08
Hoj
KTM
Debattörerna skriver att nära var tredje nyanländ har en högre utbildning – en större andel än befolkningen i stort.

Källa: Omni



Dök upp i mitt nyhetsflöde, men SAMTLIGA kommentarer till inlägget påpekar ljugeriet och hur de bara vriden på ordval (högre utbildning vs. högutbildad, INTE samma sak) och nämner att ljuga förbättrar inte verkligheten osv. osv.

Så jäkla gött, folk börjar verkligen vakna upp!

Så sjukt att förmodligen intelligenta människor, som artikelförfattarna, fortfarande tror på det sedan länge bekräftade ljugeriet.
En gång för alla, de som kommer hit har lägre utbildningsnivå än genomsnittet i väst. Frågan var totalt imbecillt ställd, ungefär: "Har du grundskola upp till 9 år eller längre [ j ][ ]" Detta tog eliten i Sverige som intäkt för att 3/4 har universitetsexamen från Harvard. Och detta är makthavarna i Sverige alltså, ett nojitt. :gnissla


Och CSN till nyanlända, just när man inte trodde det fanns mer manna att låta regna? :zpy
 

Skrotnisse

What would Shervin do?
Gick med
4 Oct 2006
Ort
Månbas Alpha
Hoj
120 år gammalt, 2559cc
Gemene man kan fortfarande helt ostraffat slänga sig med klichéer i stil med att de vill ju egentligen jobba och de är ju så välutbildade. Propagandan i Sverige har verkligen varit effektiv i alla år, med allt från barnfilmer som "Se upp får dårarna", till regelrätt regimpropaganda i statsradion.

Att varenda en av de som kommer hit vandrat genom ett antal EU-länder med mycket spännande arbetsmarknad och skattesystem för mindre kvalificerade yrken låtsas folkpartisterna inte om.

Genom mina fritidsaktiviteter känner jag väldigt många personer med olika inställning.
En mycket god vän bor i Lund.
För ett tag sedan såg jag på Facebook att hon gillat ett inlägg från "Sularpsfarmen", där de skriver att de levt på bidrag hela livet, men nyligen öppnat en gårdsbutik.
De bjuder nu in Jimmie Åkesson för att visa "att det visst finns invandrare som bidrar".
Ett påstående som Jimmie aldrig motsagt.
De påstår alltså att de bidrar.
Min vän verkar hålla med.
Efter årtionden av bidragsberoende startar de alltså en verksamhet de inte har tillstånd till, redovisar inga inkomster, hotar grannarna och lurar kunderna (påstår att importerade varor är närodlade och ekologiska).
Det enda de bidrar till är att öka behovet av granskning.
 

Markus

Gudomlig sporthojare
Gick med
12 Jan 2004
Ort
Area 08
Hoj
KTM
Apropå att Sverige påstås ha så god ekonomi, Nordkorea hade fantastisk tillväxt på 60-talet fastslogs det i en dokumentär jag såg igår.

Förmodligen är det samma människor som tycker massinvandring är bra på 2000-talet som diggade Nordkorea på 1960-talet så det kanske är logiskt vid närmre eftertanke.

http://www.svtplay.se/dokument-utifran
 

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
18-årig tjej i Östersund vägrade ge nummer till invandrargäng – blev misshandlad
...
Elfte överfallet
Gårdagens attack mot en 18-årig kvinna är det elfte som anmälts i Östersund på kort tid men polisen tror inte att det är samma killar som ligger bakom alla överfall.

– Det kan man inte påstå att det är ett gäng som drar runt och står bakom alla de här, för signalementen är lite olika, berättar polisens presstalesman Börje Öhman för Fria Tider.

– Sedan kan det väl eventuellt vara något som har samband, fortsätter han.

http://www.friatider.se/invandrare-overfall-ostersund
 

FettSnok

96% enligt läkaren
Gick med
22 Apr 2006
Ort
Där pepparn växer
Hoj
Aprilia RS660, Highland 950 SM
Skolan i Sverige går kräftgång avseende elevernas resultat och behörighet. Mycket härleds till.. Det jag sagt i ett par år. Nya elever utan tillräcklig kunskap i språk slussas ut i vanliga klasser med ensam lärare. Resultatet blir att hela massan påverkas negativt resultatmässigt.

Det kan väl knappast ses som vare sig en nyhet eller överraskning. Men tydligen. Offra fler generationer. Säkert en vinst och framgång, oklart hur. Men det kommer säkert någon med någon helt omvänd verklighet i ämnet. Väntar med viss skepsis...
 

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
Seven-year-old girl is gang-raped at an asylum centre in Germany as ‘five Arabic men’ are investigated

German police are investigating another horrific gang rape apparently involving a seven-year-old girl who had been living at an asylum centre. The incident allegedly happened in Hamburg where the girl had been accepted at a first registration home in the city's quarter of Bahrenfeld.

http://www.dailymail.co.uk/news/art...tre-Germany-five-Arabic-men-investigated.html
 

piece

Stöddig
Gick med
29 Aug 2004
Ort
Närke
Hoj
Ducati 748
Fortsätter på inslagen väg...

En person ska ha knivhuggits till döds på ett asylboende i Rättvik i Dalarna.

Polisen är på plats och har bekräftat att en man avlidit av stickskador. Uppgifterna som kom in som flera olika tips till Aftonbladet.

Enligt polisen kom larmet till polisen vid 12.08 på skärtorsdagen. Man beordrades då till vårdcentralen i Rättvik efter att en man med stickskador kommit in.

Polisen skriver på sin hemsida att mannen avled av skadorna.

Mannen var boende på ett asylboende i närheten, där även händelsen ska ha inträffat.

Förundersökning om mord/dråp har inletts.
Polisen förtegen

Övriga detaljer om händelsen vill polisen inte uppge.
 

FettSnok

96% enligt läkaren
Gick med
22 Apr 2006
Ort
Där pepparn växer
Hoj
Aprilia RS660, Highland 950 SM
Såg FAST-gruppens lista. Man kan utan fördomar konstatera att gruppen "vita västerländska män" är kraftigt underrepresenterade.
 

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
Utländska läkare blir oftare underkända

Läkare med utländsk utbildning har idag svårare att klara kraven för att kunna godkännas som läkare i Sverige. Vi är oroade över försämringen av den medicinska kompetensnivån och har förslag på åtgärder, skriver företrädare för AT-nämnden.

...

Vanligtvis blir runt 10 procent underkända vid varje skrivningstillfälle. De flesta av dessa godkänns vid förnyad examination men under senare år har vi noterat att allt fler läkare underkänns vid upprepade tillfällen och några har trots ett stort antal genomförda examinationer inte godkänts.

Det ska påpekas att dessa individer ändå kan arbeta som olegitimerade läkare inom den svenska sjukvården. Det faktum att man kan genomgå AT-provet ett obegränsat antal tillfällen och att man kan arbeta som olegitimerad läkare trots att man underkänts vid upprepade tillfällen är inte tillfredsställande ur patientsäkerhetssynpunkt.

År 2009 presenterades resultaten av AT-provet under åren 1995-2008. Det framkom då att antalet underkända i gruppen med utbildning utanför EU var 30 procent, att jämföra med 2-4 procent bland läkare med svensk utbildning. Vi har nu låtit göra om denna undersökning för åren 2008-2014 baserat på cirka 8000 AT-prov och funnit att andelen underkända läkare med svensk utbildning är väsentligen oförändrad medan andelen underkända i gruppen av läkare med utbildning utanför EU nu är 40 procent. För läkare utbildade inom EU (ej Sverige) har andelen underkända ökat från 6 till 20 procent.

Det måste vara nåt fel på proven. Dom flesta flyktingar är ju trots allt läkare.

http://www.svd.se/utlandska-lakare-blir-oftare-underkanda
 

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-
Upplopp vid Bollen i natt - beväpnade sig med järnrör

Vid 02-tiden på natten uppstod bråk mellan personer som vistades inne i fastigheten och ett gäng som samlats utanför. En man, född 1986, greps och är misstänkt för försök till grov misshandel och olaga hot. Han hörde till den grupp som befann sig utanför fastigheten – och avsåg att misshandla någon av dem som bodde i huset. Enligt polisen rör det sig om en intern uppgörelse, som inte ska ha några rasistiska förtecken.

– Det var många inblandade från början. Flera personer utanför var beväpnade med pinnar och järnrör, berättar vakthavande befäl Tor Sevelius vid polisens länskommunkationscentral i Linköping.

Spännande med mångkulturella samhällen. Alltid händer det nåt.

http://nt.se/nyheter/norrkoping/upplopp-vid-bollen-bevapnade-sig-med-jarnror-om4072193.aspx
 

Werzion

7.3
Gick med
22 Jun 2004
Ort
Jönköping
Hoj
Ingen för tillfället
"German officials say an investigation into a string of sexual assaults and robberies in Cologne over New Year's Eve that fueled a nationwide debate over immigration policies has confirmed that most suspects so far are foreigners.

North Rhine-Westphalia Interior Minister Ralf Jaeger told state parliament in a report Tuesday that of 153 current suspects, 149 are foreigners, the dpa news agency reported. Of them, 103 were from Morocco or Algeria. They include 68 asylum-seekers and 18 people illegally in Germany; the residence status of others is still being determined.

Through the end of March, police received 1,527 criminal complaints, with more than 500 victims alleging sexual crimes.

Three people have already been convicted of thefts, and a 26-year-old Algerian was charged last month with groping a woman."

http://bigstory.ap.org/article/ce2f...cials-suspects-cologne-attacks-mostly-foreign

Tror någon att vi kommer få läsa om det här i svensk media?...
 
Nyheter
Motorcyklisternas och MC-industrins manifest

Under tisdagen presenterade...

Motorcyklisternas och MC-industrins manifest

Under tisdagen presenterade...

Provkörningsduell, Ducati Hypermotard 698 Mono mot Husqvarna 701 SM!

Just nu är Allt om MC på et...

Course 3-i-1 Paketpris – Förarens val

I den spännande världen av ...

Eldrivna Oruga Unitrack

Oruga Unitrack, en motorcyk...

Distinguished Gentlemans Ride 2024 körs 19 maj

Söndag 19 maj är det dags f...

Boka provkörning under Start2Ride nu

Under helgen arrangerar mot...

Dags för 2024 års Start2Ride

Kommande helg arrangerar mo...

Härlig uppslutning på kortegen i Sydnärke!

Den traditionsenliga mc-kor...

Eldrivna Oruga Unitrack

Oruga Unitrack, en motorcyk...

Top