Recent content by Roary

  1. Roary

    Vad hade ni för första hoj?

    Yamaha RD125 varför? Den var pippigul och mina polare sa att rd var värst :)
  2. Roary

    LED-blinkers blinkar åt båda hållen...?

    Jag hade samma problem med min triumph. Visade sig att strömmen (förmodligen) kröp över genom blinkersindikeringslampan. Löste det genom att lämna tillbaka relät (som var svindyrt btw) och koppla in motstånd istället. Jag rekomenderar att du gör likadant, motstånd kostar typ 30:-.
  3. Roary

    Retro-trajja med lite mos?

    Nu är det ju inte så mycket pulver i dom, men här har du en kille som sätter turbo på bonnevillarna http://www.stabbarps-auto.com/welcome.html Då lär det i alla fall kännas som om det går undan :)
  4. Roary

    Vart köpa denna framlampa???

    Jag såg dom hade något liknande på beviks i Linköping i höstas, så den säljs säkert av duells. www.duells.se
  5. Roary

    Tips på diodbakljus?

    http://www.samsmotor.se/ Dom har flera olika för priser mellan 300 och 500. Har ingen aning om hur bra dom är, men om du köper ett får du gärna utvärdera det här, för jag är bra sugen på ett jag med.
  6. Roary

    LED blinkers vs Glödlampa

    Sådär, monterat och klar. Det blev blinkarna från bikersneed. Dom var tom smäckrare i verkligheten än dom såg ut på bild. Och dom är som sagt gjorda av metall och käns grymt gedigna. så här blev det: Innan: Efter:
  7. Roary

    Krom ram

    Om du har en alu-ram så blir det nog billigare att bara polera den. Finns en tråd om det. Det blänker mer än krom. Och är ballare.
  8. Roary

    UK-import

    Ska köras på vänster sida av vägen kanske?
  9. Roary

    Härlig hoj - Thruxton

    Jag har rensat luftburken, slipons och bestyckat om min thruxton. Det gav enligt handlaren 10hp extra. Jag vet inte hur mycket det faktiskt gav men jag tycker mig känna lite skillnad. :rolleyes: kanske för att det kostade mig 6000:-. Hursomhelst gav det ett gött ljud och det må ju vara värt...
  10. Roary

    Roliga väger nära Linköping?

    En kortis som är trevlig är att åka genom skogen till brokind, för att sedan komma ut på vägen från Kisa upp till Linköping igen. En kort sväng som både innehåller smal och kurvig väg och lite högre fart hem igen. Perfekt när man måste ut och köra en sväng men inte har mycket tid.
  11. Roary

    Hur mycket norrlänning är du?

    74% och då är man från Östersund, inte ens riktiga Norrland, bara Lapphawaii.
  12. Roary

    Var få tag på den här t-shirten snabbt!

    Testa Flygvapenmuseum. När jag var där sist hade de sådana tröjor, och en massa andra fula tröjor med trekronor, sweden osv.
  13. Roary

    LED blinkers vs Glödlampa

    Dom är väldigt snygga, jag har funderat på dem med, men jag tänker byta baklyset mot ett vitt LED lyse och vill ha helt vita blinkers. Hojen är svart, vit och chrome, jag tror att det kommer att bli grymt snyggt med bara dessa färger, inget rött och orange som stör. Jag har beställt nya svarta...
  14. Roary

    LED blinkers vs Glödlampa

    Känns som om det är lika bra att köpa LED då.. Att dom tål vibrationer bättre hade jag inte ens beaktat, men det är ett stort plus. Sen torde de ha en betydligt längre livslängd än glödlampa. Hittade denna på bikersneed: För 349:- paret. E-märkt.
  15. Roary

    LED blinkers vs Glödlampa

    Hur viktigt är det igentligen med LED blinkers? Jag har svårt att hitta snygga LED miniblinkers till bra pris, de flesta är väl dyra medan vanliga glödlampeminiblinkers finns i schysst design till mycket bra priser. Det känns som om en glödlampeblinkers syns lite dåligt och jag vill inte snåla...
Top