Varför röstar folk på Sverigedemokraterna?

TurboJugend

Ny medlem
Gick med
21 Dec 2003
Ort
-
Hoj
-

Låter som att skånska företagare skulle behöva läsa en och annan värdegrundskurs, framför allt inom genus:

Fortfarande är det också en stor skillnad mellan könen. För kvinnorna tar det betydligt längre tid innan de börjar jobba.

Vår och SCB:s undersökning visar att 91 procent av kvinnorna inte hade något jobb efter fem år. Bara nio procent hade börjat jobba.
 

Werzion

7.3
Gick med
22 Jun 2004
Ort
Jönköping
Hoj
Ingen för tillfället
Vad sägs i videon? :3freak

Nyköpings-dialekt... längre ifrån rikssvenska än skånska FFS :rolleyes:
 
Last edited:

Skäggot

Sporthojsnörd
Gick med
3 May 2011
Ort
Hemma
Hoj
monark
Vet inte om det snart är dags att skapa en tråd där mänskliga rättigheter inskränks i ett försök att blidka religiösa grupperingar, men tills dess hamnar dom här.


- - - Updated - - -

Vet inte om det snart är dags att skapa en tråd där mänskliga rättigheter inskränks i ett försök att blidka religiösa grupperingar, men tills dess hamnar dom här.

 

Werzion

7.3
Gick med
22 Jun 2004
Ort
Jönköping
Hoj
Ingen för tillfället
För två år sedan protesterade Moderaternas Elisabeth Svantesson när Sverigedemokraterna föreslog en obligatorisk samhällsorientering för nyanlända – nu har hon fört fram det som ett eget förslag i en debattartikel, skriver Expressen.
– Vi har ju omprövat vår politik, och vi ser stora problem nu med integrationen. Väldigt många har sökt sig till Sverige, och då är det viktigt att de som kom förra året och året innan får ta del av viktig samhällsinformation, förklarar hon för tidningen.

http://omni.se/topic/4190c82e-213d-467b-984a-ed1928f0348a/4qrR


"Surprise....."
 

Werzion

7.3
Gick med
22 Jun 2004
Ort
Jönköping
Hoj
Ingen för tillfället
Stockholms stad sneglar på stadsdelarna Östermalm, Bromma och Kungliga Djurgården i planeringen av så kallade flyktingkvarter, rapporterar SvD Näringsliv.
De närmaste åren ska kommunen ordna uppemot 4 000 nödbostäder, varav 1 500 redan i år. Lägenheterna ska vara nyckelfärdiga och mobila och bilda hela kvarter.
– Kvarteren ska stå i 7–9 år, men avsikten är att detta blir genomgångsbostäder för 2–3 års boende tills de som bor där kommer i arbete och kan flytta in på den reguljära bostadsmarknaden, säger stadshusledningens speciella samordnare, Lena Karlsson.
Det kommunala bostadsbolaget Stockholmshem ska upphandla bostadsmodulerna och prislappen kommer troligen hamna på över en miljard kronor, skriver SvD.

Källa: Omni


"genomgångsbostäder för 2–3 års boende tills de som bor där kommer i arbete och kan flytta in på den reguljära bostadsmarknaden, säger stadshusledningens speciella samordnare, Lena Karlsson."


Bara två "små" missar i det här tänket:
1) Det finns redan rejält med fakta och statistik att ca hälften av flyktingarna har jobb efter 7-8 år, och detta är statistik från några få år till tjugo år tillbaka ungefär - alltså inte medräknat förra årets 165 000 flyktingar som tvärtom INTE lär förbättra den statistiken (inte p.g.a. flyktingarna per se, utan svensk arbetsmarknad och bostadsmarknad)

2) VAR ska de flytta den? Den reguljära bostadsmarknaden är ju inte vettig den heller, det står knappast tomma lägenheter och villor där jobben finns eller där en majoritet av befolkningen vill bo och leva....


Och att det blir "flyktingkvarter"... det låter ju inte alls som risken finns för en ny underklass och ännu en grogrund för mer särbehandling och segregation i samhället...


Men så får man ju se till det positiva också, Grattis Stockholm, framförallt alla F!- och MP-röstare, få lite kontakt med den verklighet ni så länge önskat er men sluppit....
 

Markus

Gudomlig sporthojare
Gick med
12 Jan 2004
Ort
Area 08
Hoj
KTM

Skrotnisse

What would Shervin do?
Gick med
4 Oct 2006
Ort
Månbas Alpha
Hoj
120 år gammalt, 2559cc
De "unga killarna i grupp" är ju även de offer.
För att förebygga problemen bör de få en egen bassäng.
Med höga kanter.
Utan stege.
 

Markus

Gudomlig sporthojare
Gick med
12 Jan 2004
Ort
Area 08
Hoj
KTM
Är det inte konstigt att varenda opponent försvunnit från tråden? Var det månne inte roligt att erkänna att SD hade rätt i allt väsentligt, både analys och förslag, de senaste ca 10 åren? :D

Stackars korvgubben och bonny, de har i alla fall varandra. :krama
 
Nyheter
Bilder Custom Bike Show

När alla bilder till report...

Marc Márquez har skrivit på för Ducatis fabriksteam

Nu står det klart att Marc ...

ISR Brakes sålt

För några år sedan bestämde...

Honda laddar fullt på eldrivna fordon

I samband med 2024 års Busi...

Marc Márquez flyttar till Ducatis fabriksteam

Marc Márquez ersätter Enea ...

Ducati Diavel V4 vinner designpriset ”Red Dot: Best of the Best”

Ducati Diavel V4 har utsett...

Resultatlista – Custom Bike Show

Custom Bike Show är tveklös...

Ducati Diavel V4 vinner ”Red Dot: Best of the Best”

Ducati Diavel V4 har utsett...

Nu gäller prövotid för AM-körkortet

En ändring i körkortslagen ...

Custom Bike Show imorgon!

Portarna till campingen är ...

Top