Vi är ett större gäng som tänkte ha grillbuffé på midsommarafton, men givetvis blir det sedvanlig mat också men det blir på dagen.
Så vad ska man göra för något? Vi är två som anordnar och tänkte låta alla lägga 150:-/skalle så fixar vi resten.
Mina ideér är iaf än så länge marinerad fläskfilé/oxfilé, kycklingfilé, grillspett med grönsaker såsom rödlök, champinjoner, majs, tomater och nåt mer kanske.
Men fyll gärna på med era ideér! Jag såg nån tråd om marinad mm, ska skriva upp det...
Så vad ska man göra för något? Vi är två som anordnar och tänkte låta alla lägga 150:-/skalle så fixar vi resten.
Mina ideér är iaf än så länge marinerad fläskfilé/oxfilé, kycklingfilé, grillspett med grönsaker såsom rödlök, champinjoner, majs, tomater och nåt mer kanske.
Men fyll gärna på med era ideér! Jag såg nån tråd om marinad mm, ska skriva upp det...