Specialare...

Lime skrev:
566258 Kaviar och kanelbullar...
Fiskpinnar med sweetchili, potatis mos med lök, varm banan med smält choklad.

Och favorit frukosten när man gick på parkgymnasiet i ystad. GÅ till turklivs köpa:
1 Gammal torr fralla för 2 kr
1 Delicatoboll (pruduct namn för negerboll om nån undra) 5 kr
1 cola från bortreingenstans som åkt kammel hit och saknade kolsyra 5kr

Pruta så man fick allt för 1 10:a trycka in delicatobollen i frallan och skölja ner det med colan. Allting smaka för jävligt var för sig men tillsamans va det gott.

Hållundan eldorado är whilly's
 
har en polare som tycker om frosties i fanta (med kolsyra kvar...) :zpy

Annars är margarin direkt ur kartongen med sked en klassiker som jag själv aldrig skulle pröva på....
 
En sydslättare är kanon :tummenupp

Valfri bulle (bäst är mjuka bullar)
riven vitkål (går bäst med osthyvel)
senap
skinka
ost

Börja med vitkål sen senap sen ost sen skinka mer senap och sen avsluta med vitkål. Lägg på locket och njut :)

Eller jordgubbar på en ostmacka
Äpple på skinkmacka
Brukar ta alla typer av frukt på mackan.
 
vet inte om någon har tagit denna innan, men en glass med chokladtopping på mcdonalds och en pommes, sen doppar man pommesen i glassen, helt underbart :)
 
Att dricka kaffe på bit med Turkisk Peppar istället för socker är en riktig höjdare.

Spagetti med fiskpinne går dock bort.
 
Våfflor med tonfisk och indisk chilipickle.

Indisk chilipickle finns att köpa på en del kryddaffärer och speciellt hos Indian foodhouse nära kvilletorget på Hisingen, gbg. Passar bra till allt möjligt.
 
Satsumas men Kalles kaviar har svalts vid ett krisartat fyllehunger tillfälle.

Det var gott och det ända jag hade att stoppa i mig i den gången.
Om du skall testa...se till att vara gravt onykter.
:D
 
Min favvis är helt klart, en halvgrov macka som rostas ganska kraftigt, på med ganska mycket smör som smälter, sen mycket vitlökspeppar, vill du variera så använd citronpeppar.. gott!!!!!!!! o snabbt...Iskall minimjölk passar fint till det...:tummenupp
 
Kladdkaka med senap, och blåbärsoppa-cola 50%50% att svälja ner det med.
 
Vet inte om salamimackor med senap är ovanligt men det är iallafall svingott.

Sen har vi det här med plättar (som jag förstått att många danskjävlar kallar pannkaka, det är dom man steker i en stekpanna iallafall). Hursomhelst så ska de vara kalla och så ska man lägga en sträng kaviar i mitten och rulla ihop. Smaskens till sista slicken som frukost eller kvällsmat. Man ska dricka mjölk till det.

Ifall ni ska grilla så köp champinjoner, slit bort stammen och fyll med mjukost. Grilla ett tag och avnjut. Vet inte om det är så hemskt ovanligt men jag provade det förra helgen och det var helt sjukt gott till grillat alltså.

Annars kan ni göra mackor med vilket slags kött på som helst och vräka på lite orientdressing så är det gott. Orientdressing rules. Punkt.
 
Brutus skrev:
566827 Kebabtallrik med potatismos...

Det är en riktig höjdare...

Men knappast en specialare. Det har jag ätit så länge jag har ätit kebab i stort sett, brukar variera mig. En del kör även Kebab med ris men det är vidrigt.

Jag brukar köra toast med köttfärssås på, sen brukar jag även ha en del goda korvar i kylen som jag kan käka kalla när jag är hungrig, gärna ihop med en Gin&Tonic :D Ingen specialare heller, men fan vad gott det är med kall fin salamikorv tex.
Limpmacka med grillchips på är en höjdare!
 
Pannkakor och jordgubbssylt måste man äta knäckebröd med kalleskaviar till :mattias
 
Rostat bröd med vaniljglass och/eller jordgubbssylt. Smakar våfflor.
 
Back
Top