Semesterhälsningar från Kroatien

Damma

Medlem
Gick med
20 Nov 2008
Hoj
Daytona 675
Vädret suger, vi längtar hem, är det någon som vill lösa av oss?

33 grader i skuggan, 24 i vattnet, inte ett moln på himlen, se bildbevis.

Vi skickar även med ett smakprov på en hårt arbetande, kroatisk badvakt/lifeguard. *haha*

10 dagar till måste vi stå ut, sedan får vi komma tillbaka till det underbara vädret i Svedala.

Damir & Veronica

Bifogat

• 20100824.jpg
    20100824.jpg
    62.8 KB · Visningar: 111
  • 20100824Ante.jpg
    20100824Ante.jpg
    65.9 KB · Visningar: 120
  • 20100824Yasha.jpg
    20100824Yasha.jpg
    56.2 KB · Visningar: 134
Ser ut som om där är någon sorts hemsk förorening i vattnet. Tur man inte är där:D

Ser ut som om där är någon sorts hemsk förorening i vattnet. Tur man inte är där:D
Hördududu, jag är ingen förorening. :mad: Passa dig du! :tuttar

Om jag kunde, skulle jag ligga i vattnet hela tiden. Man flyter som en kork i det här salta vattnet och om jag hade ett ankare , en bit rep och en snorkel så kunde jag stanna i vattnet och sola hela dagarna.

Det är vaaarmt!!! :gnissla

Förorening... *muttrar*

You wish. :kiss

sportbike skrev:
:hej

Last edited:
jag & sofie e så trött på solen, värmen.. skönt att det e mulet, regnar & e allmänt blåsigt.. så slipper man svettas :rolleyes:

vi ville ju följa med som handbagage, men fick ju inte

Stobrec, strax söder om Split.

Ja sam Nikica, Perov kolega i kaze da napisem par rijeci na Hrvatski. Inace sam iz Splita i kad je rekao Stobrec poceli smo diskusiju. Jeste li tu u nekom privatnom smjestaju ili u kampu? Nadam se da vam je vrijeme dobro i da uzivate u odmoru. Upravo mi kaze da preporucim kakav dobar restoran ili drugo mjesto gdje se dobro jede. Ako ste motorizirani podjite do Splita u konobe kao sta su "Lucica", "Stari kapetan", "Varos", "Hvar" ili "Kod Joze". Tamo cete jesti bolje, vise i jeftinije nego u razvikanim restoranima. Mozete ici i na rafting na rijeku Cetinu odmah u zaledju Omisa. Bio sam osobno i jako je zabavno a onda podjite do konobe "Kremenko" koja je takorekuc u samoj utrobi planine i sve je sredjeno u dekoru kamenog doba.
Eto toliko. Pozdrav

Ja sam Nikica, Perov kolega i kaze da napisem par rijeci na Hrvatski. Inace sam iz Splita i kad je rekao Stobrec poceli smo diskusiju. Jeste li tu u nekom privatnom smjestaju ili u kampu? Nadam se da vam je vrijeme dobro i da uzivate u odmoru. Upravo mi kaze da preporucim kakav dobar restoran ili drugo mjesto gdje se dobro jede. Ako ste motorizirani podjite do Splita u konobe kao sta su "Lucica", "Stari kapetan", "Varos", "Hvar" ili "Kod Joze". Tamo cete jesti bolje, vise i jeftinije nego u razvikanim restoranima. Mozete ici i na rafting na rijeku Cetinu odmah u zaledju Omisa. Bio sam osobno i jako je zabavno a onda podjite do konobe "Kremenko" koja je takorekuc u samoj utrobi planine i sve je sredjeno u dekoru kamenog doba.
Eto toliko. Pozdrav

Bok Nikica,

Ja sam Ante iz Stobreca gdje i zivim, a damir mi je prvi rodjak i u istoj smo kuci. Dobra mjesta si naveo za ici jesti, a posebno je dobro ici na rafting na cetinu no mislim da ce Damir ici na ronjenje od ponedjeljka pa nece imat vremena za rafting.

Kroz razgovor sa Damirom doznao sam da si pomorac kao i ja, kako je na brodu, jesi paluba ili makina? Evo i ja trazim ukrcaj na brod, za junior oficira palube, ukratko odradia sam kadeturu na tankeru i supplayeru, polozio porucnicki a prije svega toga sam zavrsio pomorski fakultet. Dali mozda zaposljavaju juniore, ja sam vec aplicirao u norwegian cruise line gospodinu Bryanu Perezu, a uputio me prvi makinje Gospodin Darko Maric, trenutno je na Spiritu, ukrcao se ovaj mjesec, mozda se poznajete?

Hälsa min morbror och mina kusiner samt alla andra släktingar till mig i Stobrec! :tummenupp

Pozdravite svu moju rodbinu na Stobrecu! Zovu se Jakeljic i Jakelic.
Uzivajte! :banana

Hälsa min morbror och mina kusiner samt alla andra släktingar till mig i Stobrec! :tummenupp

Pozdravite svu moju rodbinu na Stobrecu! Zovu se Jakeljic i Jakelic.
Uzivajte! :banana
Mirre, vi lovar att hälsa om vi hittar dem. Vi njuter för fulla muggar.

:krama Yasha på Dammas konto

Nyheter
En vecka kvar!

Nu är det exakt en vecka kv...

Farligt vilseledande alkomätare på marknaden

Ett stort oberoende test ut...

Specialbyggd Yamaha XSR900 GP hyllar Rainey

För att fira den trefaldige...

Vi provkör Indian Sport Chief RT

I Allt om MC nummer 8 som k...

Ducati 996 SPS – fabriksny 99:a – såld för rekordsumma

När en hojfirma i Tombolo i...