När man tar sig till en biograf blir jag alltid lika förvånad över hur goda deras popcorn är. Själv är man van med att blåsa på en micro-pop då och då med förfärligt resultat som följd, oavsett fabrikat.
Nu har jag googlat lite och insett att popcornsalt är nr 1. Det måste man ha, och iofs, har man provat att salta vanliga popcorn med vanligt salt så har man redan insett det. Det blir aldrig bra...
Popcornet då? Kan man köpa det på Ica maxi och få det att fungera eller måste man få tag på riktigt majs med?
Som tillagningsmetod blir det antingen micro eller kastrull och platta. Kan man lyckas med det?
Helst vill jag inte köpa allt i 20kg förpackningar utan lite mer konsumentanpassat.
Tips tack!
Nu har jag googlat lite och insett att popcornsalt är nr 1. Det måste man ha, och iofs, har man provat att salta vanliga popcorn med vanligt salt så har man redan insett det. Det blir aldrig bra...
Popcornet då? Kan man köpa det på Ica maxi och få det att fungera eller måste man få tag på riktigt majs med?
Som tillagningsmetod blir det antingen micro eller kastrull och platta. Kan man lyckas med det?
Helst vill jag inte köpa allt i 20kg förpackningar utan lite mer konsumentanpassat.
Tips tack!