Mjölkfråga

hållundan skrev:
Ja nu kostar den 6:90. Hujedamig!

:hej

Då handlar du på billiga ställen :) Fast 6:90 är ju ändå 15% mer än 6:00

Själv brukar jag pröjsa en bit över 8 spänn.
 
anja skrev:
nånting som man bör tänka på i alla matsammanhang är att det inte alltid är bakterierna som man blir sjuk av, utan toxinerna som bakterierna har bildat. då spelar det alltså ingen roll hur bakteriefri maten har blivit av upphettningen, eftersom toxinerna finns kvar.
Delvis sant, men värme kan utplåna gifter också.

Den otrevligaste av dom alla är giftet som Clostridium botulinum generar.
1 gram gift av detta gift kan döda 1 miljon människor, ett gram är i och för sig ganska mycket

Utbrott av botulism är dessbättre ovanliga i Sverige och de flesta fallen orsakas, liksom i resten av världen, av hemmaproducerade livsmedel.
Botulinumtoxinerna är relativt känsliga för värme, 90 °C i 15 minuter eller kokning i 5 minuter förstör dem.
 
Nyheter
En vecka kvar!

Nu är det exakt en vecka kv...

Farligt vilseledande alkomätare på marknaden

Ett stort oberoende test ut...

Specialbyggd Yamaha XSR900 GP hyllar Rainey

För att fira den trefaldige...

Vi provkör Indian Sport Chief RT

I Allt om MC nummer 8 som k...

Ducati 996 SPS – fabriksny 99:a – såld för rekordsumma

När en hojfirma i Tombolo i...

Äldre än en gentleman

Vi har fotograferat en 100 ...

MV Agusta återgår till 100% eget ägande

MV Agusta Motor S.p.A. till...

MV Agusta åter självständigt

MV Agusta Motor S.p.A. till...

Kurviger – Appen som hittar vägarna du inte visste att du ville köra

Att köra motorcykel handlar...

Richa blickar framåt mot 70 år i branschen

Bike var på plats på Richa ...

Back
Top