Ja, men det gäller ju i princip samtliga hamburger-kedjor, man sitter ju med samma äckliga eftersmak efter måltid på valfri kedja. Insåg också varför för ett tag sen när jag såg en näringsjämförelse mellan olika kedjor, som Burger King hade affischerat upp. Alla (i det här fallet McD, BK, Max och Lithells/Sibylla) använder smakförstärkare (natriumglutamat) i sina burgare, inte konstigt att det smakar lika då.
Är det för mycket begärt att slippa smakförstärkare i maten? Hellre mindre smak än den kladdiga smaken av E621 som suger sig fast i gommen.
I och för sig svårt att hitta burgare utan natriumglutamat eftersom det finns naturligt i kött. Jag tror över huvud taget att det är jävligt svårt att undvika det när du äter ute eftersom att det är nog svårt att undvika hemma. Så länge du inte gör nånting helt och hållet från grunden så kan du ge dig fan på att det är E621 i det.