Matlagningstips till dig som är singel

GSXR1100R

The older i get the faster i was
Gick med
8 Mar 2003
Ort
South Sweden
Hoj
Gammelgixxer, Kawwaräcer 600, KTM Adventure, KTM Elduro
Vad går upp emot fiskpinnar i brödrost med folköl :tummenupp
 

Bifogat

  • 2003_0117_193206AA.JPG
    2003_0117_193206AA.JPG
    72.4 KB · Visningar: 192
Eller student!

Ett annat tips är att; då man vill eliminera disk och har lite tid är att ta kaffebryggarfiltret, lägga snabbmakraroner där (nudlar går oxå bra för den som önskar det) å släng på kokat vatten från vattenkokarn. Vips, en stadig middag för en halv.

:hej

Förresten funkar brödrosten te mycket. Fishsticks, hamburgare, bröd, chips, korv och mycket annat!
 
UrbanTiger skrev:
Om man kokar varmkorv och stoppar i en termos räcker det hela helgen då, LR :va
Givetvis, men då rekommenderar jag "bullens pilsnerkorv"

:tummenupp

Går även att kombinera med överkokta makaroner för andra ändamål om så önskas. Tänkte närmre på bussresan...
 
Vill man lyxa till det så tar man varmvatten direkt ur kranen och vispar samman med pulvermos :tummenupp
 
Haha, rocknroll!. Jag har kommit fram till att det är guds vilja att man ska leva på makaroner och i en rörig lägenhet med överfull tvättkorg om man saknar flickvän. :D
 
En klassiker är potatismospulver och kokt vatten från vattenkokaren. Billigt och mättande.

Är det fest kan man göra brännpamos. Då blandar man pulvret med brännvin i stället.
 
Last edited:
GSXR1100R skrev:
Vill man lyxa till det så tar man varmvatten direkt ur kranen och vispar samman med pulvermos :tummenupp

Helst skall detta utföras direkt i diskhon :tummenupp
En diskho full räcker minst en vecka :banana
Ätes med fördel direkt ur händerna!
 
Känner inte igen mig längre. Har fått ordning på mitt liv.
Lagar mat varje dag och städar oftare iaf.
måndag idag och tvättkorgen är faktiskt tom för en gångs skull.
Räkningarna e betalda och jag bytade faktiskt gardiner förra veckan :cool:

man mår bättre av att ha det..... - ja, tvärtemot än man hade det förr ;)
 
Makaronerna lägger man i blöt kvällen innan, sen håvar man upp dom med durkslaget och slänger ner dom i matdosan med 3 kalla korvar.
 
GSXR1100R skrev:
Vad går upp emot fiskpinnar i brödrost med folköl :tummenupp

Nästan min lunch ida, gumman på ica va ingen vidare smart, stod och kolla födelsedatum på mitt körkort i ett par minuter innan hon fatta att det var.. just det körkort. Kul o va ung :tummenupp

Men fick iaf med mig hem popcorn, köttbullar och öl, mkt gott ätande för en tv-kväll. :)
 
Svårt det där med disk... det gäller att käka ur kastrullerna så ofta man kan. Gärna med samma bestick för alla måltider på dan (eller i veckan).

Livet blir enklare så.... ett steg närmare perfektion. Då man inte behöver göra ngt. ;)

/a
 
Villee skrev:
Nästan min lunch ida, gumman på ica va ingen vidare smart, stod och kolla födelsedatum på mitt körkort i ett par minuter innan hon fatta att det var.. just det körkort. Kul o va ung :tummenupp
tack vare att folk tänker som dig har jag kunnat gå på krogen sen jag va 16 o fick A1 :D

Nudlar för 2:- paketet e inte dumt de heller.. kanske med lite micrad bacon :D
 
Om man skulle ta o skaffa sig en tjej då? :va

Har nog aldrig lagat mat i mitt liv, förutom hemkunskapen då, där blir man ju tvingad... Flyytar jag hemmifrån är det MaX hamburgare eller flickvän som gäller :) :tummenupp
 
Skulle aldrig få för mig att laga skräpmat hemma, där är det riktig mat som gäller och orkar man inte ja då finns det 4 pizzerior och 2 hamburger ställen att käka frukost middag och kvällsmat på.
 
Här kommer ett tips till dom lite mer avancerade kockarna!

1. Ta fram ett nudelpaket.
2. Öpnna påsen och plocka försiktigt ut den lilla kryddpåsen.
3. Plocka fram en djup talrik och en sked.
4. Koka upp lämplig mängd vatten. (glöm ej locket!)
5. När vattnet kokar häll i nudlarna. (lägg EJ på locket nu)
6. Ställ in timern med hög precision.

Forts. i nästa inlägg...
 

Bifogat

  • DSCW0032.jpg
    DSCW0032.jpg
    40 KB · Visningar: 43
  • DSCW0033.jpg
    DSCW0033.jpg
    44.4 KB · Visningar: 46
  • DSCW0034.jpg
    DSCW0034.jpg
    40 KB · Visningar: 53
  • DSCW0035.jpg
    DSCW0035.jpg
    36.5 KB · Visningar: 47
  • DSCW0037.jpg
    DSCW0037.jpg
    31.5 KB · Visningar: 44
  • DSCW0038.jpg
    DSCW0038.jpg
    34.4 KB · Visningar: 46
...forts:

7. Tiden har gått! Nu är det brådis!
8. Stäng av plattan och plocka av kastrullen.
9. Häll i allt i talriken, och häll sedan på kryddorna och rör om.
KLART!
 

Bifogat

  • DSCW0039.jpg
    DSCW0039.jpg
    33.9 KB · Visningar: 44
  • DSCW0040.jpg
    DSCW0040.jpg
    34.2 KB · Visningar: 49
  • DSCW0041.jpg
    DSCW0041.jpg
    36.8 KB · Visningar: 49
Nisse Järnet skrev:
...forts:

7. Tiden har gått! Nu är det brådis!
8. Stäng av plattan och plocka av kastrullen.
9. Häll i allt i talriken, och häll sedan på kryddorna och rör om.
KLART!


oj.. lite väl mkt att hålla reda på för min del, tror jag håller mig till kräm och mjölk =)
 
Nyheter
Farligt vilseledande alkomätare på marknaden

Ett stort oberoende test ut...

Specialbyggd Yamaha XSR900 GP hyllar Rainey

För att fira den trefaldige...

Vi provkör Indian Sport Chief RT

I Allt om MC nummer 8 som k...

Ducati 996 SPS – fabriksny 99:a – såld för rekordsumma

När en hojfirma i Tombolo i...

Äldre än en gentleman

Vi har fotograferat en 100 ...

MV Agusta återgår till 100% eget ägande

MV Agusta Motor S.p.A. till...

MV Agusta åter självständigt

MV Agusta Motor S.p.A. till...

Kurviger – Appen som hittar vägarna du inte visste att du ville köra

Att köra motorcykel handlar...

Nya europeiska riktlinjer ska höja kvaliteten på avancerad MC-utbildning

I samband med MotoGP-racing...

SMC med och höjer MC-säkerheten i Europa

Sveriges MotorCyklister (SM...

Back
Top