Koka korv

Maxout

Mr
Gick med
27 Apr 2004
Ort
Norrköping
Hoj
YZF Yamaha R6
om man kokar korv ska man lägga i dem direkt elle när vattnet blivit varm?

sitter förövrigt å deffrostar bullar å ska koka korv,, fyyfan så bakis man är då,, j*kla studentvecka inte bra för hälsan!!! :fyllisar
 
MostWanted_NKPG skrev:
om man kokar korv ska man lägga i dem direkt elle när vattnet blivit varm?

sitter förövrigt å deffrostar bullar å ska koka korv,, fyyfan så bakis man är då,, j*kla studentvecka inte bra för hälsan!!! :fyllisar


Du ska lägga i dom direkt, sen precis innan de börjar koka så tar du ut dom :tungan . Kan du inte de? :fatta!
 
fan va gott det skulle vara med korv nu.. hungrig blev man i alla fall
 
DJM skrev:
Du ska lägga i dom direkt, sen precis innan de börjar koka så tar du ut dom :tungan . Kan du inte de? :fatta!

Det där är rätt i teorin men i praktiken så glömmer man bort korvjävlarna och då kokar dom sönder.

Det riktiga sättet som funkar även i praktiken så låter man vattnet koka upp och sen stänger man av plattan och lägger korvarna.
Lagerblad och kryddor har folk redan påpekat och det är mycket viktigt.

Lycka till
 
smasseman skrev:
Det riktiga sättet som funkar även i praktiken så låter man vattnet koka upp och sen stänger man av plattan och lägger korvarna.
Lagerblad och kryddor har folk redan påpekat och det är mycket viktigt.

Lycka till

så ÄR det! :fakta
 
En variant jag körde mycket förr är ju brödrosten. Peta ner korvarna, när dom ploppar upp ur rosten vänder du dom så att tippen som förr stack upp får sig en omgång också. Denna andra omgång lägger du även korvbröden ovanpå rosten och när det ploppar upp igen är det klart.
När du lagar i brödrosten ska du hoppa över lagerblad och kryddor.
 
Funkar annars bra att koka korv i kaffebryggaren. Fyll vatten i bryggaren, lägg korvarna i kannan och slå på strömmen. Å vips så e det klart :tummenupp
 
Gulsnabbtrajja skrev:
En variant jag körde mycket förr är ju brödrosten. Peta ner korvarna, när dom ploppar upp ur rosten vänder du dom så att tippen som förr stack upp får sig en omgång också. Denna andra omgång lägger du även korvbröden ovanpå rosten och när det ploppar upp igen är det klart.
När du lagar i brödrosten ska du hoppa över lagerblad och kryddor.


Hahaha he he den va fan inte dum :yoparty :rofl
 
spara på vattnet

micron funkar oxå. men blir lätt att dom sprängs och du får slicka korv från hela micron om det var dom sista.
 
elvin2008 skrev:
micron funkar oxå. men blir lätt att dom sprängs och du får slicka korv från hela micron om det var dom sista.

Amatör... man pickar korven först (är det bara jag eller lät det där perverst?) :tummenupp

/fd. unkis som har stenkoll på microniserad mat
 
elvin2008 skrev:
micron funkar oxå. men blir lätt att dom sprängs och du får slicka korv från hela micron om det var dom sista.

Kommer inte korvarna smaka väldigt mycket avgaser o sot om man stoppar dom i micron :D :rofl :lol :hihi :lol
 

Bifogat

  • allcanistercolors.jpg
    allcanistercolors.jpg
    49.1 KB · Visningar: 95
Nyheter
Idag inleds nationella potthålsveckan

I år äger Nationella Potthå...

Nationella Potthålsveckan 1-7 maj

Det är återigen dags för Na...

Motorcykelns Dag 3 maj

Den 3 maj är det Motorcykel...

Bilprovningen: Brister hos var fjärde motorcykel

Foto: Bilprovningen Våre...

Europeisk kampanj för säkrare motorcykelkörning

Den europeiska branschorgan...

Bara två månader kvar till Gotland Ring Bike Week !!

En liten påminnelse om året...

2 månader kvar till Gotland Ring Bike Week !!

Nu är det bara två månader ...

Nya Indian Pursuit Elite

Screenshot Indian Motorc...

Icons of British Originality

Åtta team från åtta länder ...

BMW presenterar R 12 G/S

BMW Motorrad har presentera...

Back
Top