Merovingian
Guest
Rotade fram en påse av undertecknad förskivad falukorv ur frysen igår för att intas tillsammans med stuvade makaroner.
Två skivjävlar satt berget ihop, varpå jag tog en kniv, det ska nämnas nyvässad sådan, för att bända med.
Uppenbarligen var kniven vassare än jag var van vid, eftersom jag lyckades snitta mig själv djupt i fingret á cirka två cm brett.
För att göra en kort historia ännu kortare har jag kört en falukorvsbefläckad kniv in i mitt eget kött.
Så, vad kan jag vänta mig för typ av sjukdomar?
Svininfluensa?
Creutzfeldt-Jakob?
Trichinos?
Två skivjävlar satt berget ihop, varpå jag tog en kniv, det ska nämnas nyvässad sådan, för att bända med.
Uppenbarligen var kniven vassare än jag var van vid, eftersom jag lyckades snitta mig själv djupt i fingret á cirka två cm brett.
För att göra en kort historia ännu kortare har jag kört en falukorvsbefläckad kniv in i mitt eget kött.
Så, vad kan jag vänta mig för typ av sjukdomar?

Svininfluensa?
Creutzfeldt-Jakob?
Trichinos?