hahahha... ja ni.. va säger man ?? Ja nu e de väl inte nån större fara att äta lite mögel, de är ju skillnad på mögel o mögel, de är inte samma mögel i maten som det är i husen som blir vattenskadade.. det finns ju odlag mögel åxå, grönmögelost mm...
antagligen va maten felmärkt eller nåt .. felförvarat kanske ?
Är man orolig över nåt man får i sig, ring giftinformationscentralen.. dit kan man komma genom telefonkatalogen , nummret står där .. dom är otroligt bra att ha, vi använder åxå oss av dom när vi inte vet... dom har listor på tusentals preparat , allt från droger , till industriella vätskor.. och vad man bör tänka på, om det är frätsamt, eller skadligt på andra sätt.
Men mat ska hettas upp ordentligt för att döda alla bakterier, minst till 60 grader. Det finns ju organismer i mat, och vid förrutnelseprocessen så kommer dom till liv kan man säga. Kött är levande , fast de är dött !!
Kyckling är ju nåt man ska vara väldigt noga med att de är tilllagat ordentligt, för det kan jag lova er, att Salmonella , det vill ni inte ha !! då snackar vi magsjuka i flera veckor... inlagd på infektionsklinik i värsta fall.
att dina levervärden va lite höga.. det tror jag att orsaken ligger i att nåra för många pilsner har gått i ... =) har svårt att tro att en halv Gorbys skulle ge detta. oavsett om den va grön.