Zeb_Macahan
Bettingansvarig
Zeb vinner so far.
Färska örter eller inga örter.
Dock bör man ha riktigt rödvin och soltorkade tomater och rödpesto också.
För att slippa förortskänslan kan man göra långkok av riktigt kött istället för malen mule.
Långkok med färsk oregano blev min bästa bolo, plenty of cabernet sauvignon too.
Halvfabrikat är fruktansvärt egentligen, jag försökte göra egna passerade en gång men det gick åt helvete. Hur gör man för att göra sin bolo helt konservburksfri? (Gäller även s.k. puré)
Man åker självklart och köper kött där dom maler ner riktigt kött medans man ser på. Är det helg när man lagar maten kan man safta på med en skvätt vin och riktigt kött, men på veckan blir det krångligt.
Peston och soltorkade tomater är inte min grej, men kanske är så att man ska prova till nästa gång... hmmm...
/ Jens