Hojåka i Örebrotrakten - the original!

Kyckling skrev:
Det är tufft att bli gammal... fråga Mario. :D
HÖHÖ

Har aldrig känt mig såhär stark, snabb och snygg :mattias















Fast det kanske är för jag inte kommer ihåg särskilt långt tillbaka....
 
Mr Vader skrev:
1: a Advent, en god möjlighet att få trängas med lite folk på stan idag... :D
jag fångade möjligheten att ligga i sängen och glo på discovery fram tills nu när julskinkan är klar
Nu jäävlar ska det käkas knäckemackor med julskinka och rödbetssallad. :tomten :tomten
 
crashtestdummy skrev:
jag fångade möjligheten att ligga i sängen och glo på discovery fram tills nu när julskinkan är klar
Nu jäävlar ska det käkas knäckemackor med julskinka och rödbetssallad. :tomten :tomten
tänk på den stackars grisen som försöker att springa utan sina skinkor... snart är det ju jul och alllt... :tomten då ska vi vara snälla, borde det inte gälla grisarna oxå... :va



det är ju snällt att vi kristna har tagit grisen till våra hjärtan... annars skulle de inte finnas...
 
Mr Vader skrev:
tänk på den stackars grisen som försöker att springa utan sina skinkor... snart är det ju jul och alllt... :tomten då ska vi vara snälla, borde det inte gälla grisarna oxå... :va



det är ju snällt att vi kristna har tagit grisen till våra hjärtan... annars skulle de inte finnas...
grisarslen är till för att avnutas på knäckebröd :D
god jävla advent önskar CTD sina alla sina sh-vänner :tomten
 

Bifogat

  • gojävlajul.JPG
    gojävlajul.JPG
    64 KB · Visningar: 46
Stefan skrev:
Fan de där såg riktigt gott ut.
Hur gör man en julskinka?
i ditt fall tar man ner älgstudsaren från köksväggen går ut och letar rätt på en fetarslad gris, skjuter grisen med studsaren och sen skär bort :arsele med en kniv. sen sveper man in :arsele i folie och lägger en timme per kilo :arsele i ugnen på 175grader. sen tar man ut :arsele och målar på senap blandat med ett ägg och lite ströbröd tills :arsele får en fin färg.
sen äter man. eller så ber man frugan göra det.
 
crashtestdummy skrev:
i ditt fall tar man ner älgstudsaren från köksväggen går ut och letar rätt på en fetarslad gris, skjuter grisen med studsaren och sen skär bort :arsele med en kniv. sen sveper man in :arsele i folie och lägger en timme per kilo :arsele i ugnen på 175grader. sen tar man ut :arsele och målar på senap blandat med ett ägg och lite ströbröd tills :arsele får en fin färg.
sen äter man. eller så ber man frugan göra det.


ok, verkar ju inte så svårt.
Du förresten, ungnen, är det den som står i källarn o snurrar utav bara fan.
Har nog inget ströbröd, kan man byta ut det mot smulorna på köksbordet?
Går det inte bara att lämmna den till lack så färgen blir rätt.

Kanske skulle gå ut o hitta mig en fru istället, de kan ju va bra att ha till mer en bara julskinkebakning
 
Stefan skrev:
ok, verkar ju inte så svårt.
Du förresten, ungnen, är det den som står i källarn o snurrar utav bara fan.
Har nog inget ströbröd, kan man byta ut det mot smulorna på köksbordet?
Går det inte bara att lämmna den till lack så färgen blir rätt.

Kanske skulle gå ut o hitta mig en fru istället, de kan ju va bra att ha till mer en bara julskinkebakning
Så så Steffie. När nöden är som störst är grisröven som närmast.

Hur man fixar Julskinka när man flyttat från mamma och inte har nån egen fruga i fem enkla steg:
(Eller Christmas pig-ass for dummy's).
1. Åk till ICA parkhallen
2. Gå till charkdisken
3. Säg: tre hekto julskinka tack.
4. Betala i kassan
5. Åk hem och njut.

Det bästa är att man får den skivad och klar i valfri tjocklek. Färdig att lägga på mackan m.a.o. :tummenupp

(Skulle gissa att optimal tjocklek ligger på ca 4-5mm).

Sen när du ändå är i affären får du inte glömma Johnnys senap heller.
 
crashtestdummy skrev:
grisarslen är till för att avnutas på knäckebröd :D
god jävla advent önskar CTD sina alla sina sh-vänner :tomten
God jävla advent på dig också CTD. :tomten

Den där bilden påminner mig om "The Ripper MC". :D
Fan vad mordisk du ser ut :näsblod
 

Bifogat

  • ripperkniv2.jpg
    ripperkniv2.jpg
    31.3 KB · Visningar: 42
Kyckling skrev:
Så så Steffie. När nöden är som störst är grisröven som närmast.

Hur man fixar Julskinka när man flyttat från mamma och inte har nån egen fruga i fem enkla steg:
(Eller Christmas pig-ass for dummy's).
1. Åk till ICA parkhallen
2. Gå till charkdisken
3. Säg: tre hekto julskinka tack.
4. Betala i kassan
5. Åk hem och njut.

Det bästa är att man får den skivad och klar i valfri tjocklek. Färdig att lägga på mackan m.a.o. :tummenupp

(Skulle gissa att optimal tjocklek ligger på ca 4-5mm).

Sen när du ändå är i affären får du inte glömma Johnnys senap heller.
4-5mm och tre hekto... hmm :va det blir ungefär en skiva ju.. :hihi
 
crashtestdummy skrev:
4-5mm och tre hekto... hmm :va det blir ungefär en skiva ju.. :hihi
Näe, några skivor blir det allt... Kanske 5-6st om skinkan inte är för stor i omfånget.
Och fler äter man väl inte i taget?

Sen nästa dag åker man dit igen och upprepar proceduren så slipper man förvara massa skinka hemma.
(Vill ju inte ödsla dyrbar plats i ölkylen). :D
 
en häelig dag idag.. varit dyngsjuk i exakt 1 vecka.. men nu kan det ju bara bli bättre :banana eller :va
jaja jag ser ialf möjligheterna :tummenupp

fan kycklo har du kvar den bilden än på tröjan :)
 
Nyheter
BMW F 450 GS ”Din bästa kompis” 

Screenshot Nya BMW F 450...

Nya MV Agusta Brutale 800

MV Agusta Brutale har länge...

YAMAHA Tracer 7 OCH Tracer 7 GT Y-AMT

Inför 2026 uppdateras maski...

Ducati lanserar racingakademi för framtidens stjärnor

Ducati presenterar, i samar...

Nu startar mässan i Milano

Nu åker vi på redaktionen n...

EU:s fartgräns för MC stoppad

SMC, FIM och FEMA har lycka...

Femte generationen Monster är här

Legendariska Ducati Monster...

Påvens BMW R18 utauktionerad

Den 3 september 2025, under...

GGN 2025, värsta hittills !

Conny Bohlin, VD för Nordic...

Bildsvep – GGN 2025

På plats i depån på årets G...

Back
Top