Goda glasstråden

nilax

Mullihatta -Ka-svosch
Gick med
7 Apr 2008
Ort
Vaxholm
Hoj
Kawa zx10r -04, en grön en
Glass är gott!! Vilken är din favoritglass just nu?

Just nu är jag såld på ICA´s Tiramisu. Kan inte sluta när paketet väl är öppnat....:)
 
Nee tröttnat på glass, inte så gott längre...

Men A och O i glass-ätning är tillbehören: kolasås, jordgubbar, strössel och så vidare :tummenupp
 
Låter som en kärring och inte karl :D

88:an är klassiker..


Den tar jag 1 gång på 3 när jag köper glasspinne, men äter hellre en lite godispåsen än glass nu på hösten. Ätit för mkt glass i sommar, nån måtta får det va :ätapiller
 
Nee tröttnat på glass, inte så gott längre...

Men A och O i glass-ätning är tillbehören: kolasås, jordgubbar, strössel och så vidare :tummenupp

Då borde du prova hemgjord glass:banana. Köpte en glasskål till kitchenaiden när killen fyllde år och nu expremiteras det för fullt :)Tog precis och provsmakade vanilj o blåbär och den är underbart god. Kommer aldrig kunna äta glass från butiken längre :gnissla


:va Tiramisu är väl ingen glass utan mer en desert
 
Last edited:
Då borde du prova hemgjord glass:banana. Köpte en glasskål till kitchenaiden när killen fyllde år och nu expremiteras det för fullt :)Tog precis och provsmakade vanilj o blåbär och den är underbart god. Kommer aldrig kunna äta glass från butiken längre :gnissla


:va Tiramisu är väl ingen glas utan mer en desert

Ja hemgjord glass slår det mesta!!!
 
Då borde du prova hemgjord glass:banana. Köpte en glasskål till kitchenaiden när killen fyllde år och nu expremiteras det för fullt :)Tog precis och provsmakade vanilj o blåbär och den är underbart god. Kommer aldrig kunna äta glass från butiken längre :gnissla


:va Tiramisu är väl ingen glas utan mer en desert

Ica´s Tiramisu är gräddglass med smak av kaffe, sött marsalavin och mild mascarpone, toppad med utsökt chokladsås. Namnam:Bugar
 
Att göra glass är faktiskt väldigt enkelt.
3 ägg, 3 dl grädde och 3 dl florsocker.

Vispa äggulorna och sockret.
Vispa grädden i en annan skål.
Diska vispen och vispa äggvitorna i en tredje skål.
Rör ihop äggule/sockersmeten med den vispade grädden.
Tillsätt valfri smak.
Rör försiktigt i de vispade äggvitorna och ställ in i frysen minst 2 timmar.

Mumsfilibabba.
 
Stockholms Glasshus. Spelar ingen roll vad du väljer. Allt smakar himmelskt.

:fakta
Är det den som ligger ovanför/vid Karlberg? Isådanafall håller jag med!

Förövrigt är Lejonet&Björnens Italienska choklad samt Rocky Road riktiga tiopängare.


Ädit: Trevligt med glasstråd... :nostalgi
 
Tyvärr måste jag väl svara att här går all glass ner, utom billiga skitmärken... Har synts på vikten om inte annat... :D

Fast det finns stora runda paket på Martin Olsson som nog slår det mesta. Vaniljglass från SIA tror jag att det är, och svindyr!
 
Nyheter
Tierp Arena värd för EM i Dragracing

Den 7–10 augusti 2025 förva...

120 unga motocrosstalanger från hela världen möts i Uddevalla

Screenshot Den 16–17 aug...

En vecka kvar!

Nu är det exakt en vecka kv...

Farligt vilseledande alkomätare på marknaden

Ett stort oberoende test ut...

Specialbyggd Yamaha XSR900 GP hyllar Rainey

För att fira den trefaldige...

Vi provkör Indian Sport Chief RT

I Allt om MC nummer 8 som k...

Ducati 996 SPS – fabriksny 99:a – såld för rekordsumma

När en hojfirma i Tombolo i...

Äldre än en gentleman

Vi har fotograferat en 100 ...

MV Agusta återgår till 100% eget ägande

MV Agusta Motor S.p.A. till...

MV Agusta åter självständigt

MV Agusta Motor S.p.A. till...

Back
Top