Trumfkortet
Ok, here goes.
Lätt att fixa och kan fixas till i förtid vilket är en trevligt om man ska bjuda hem folk på middag eller dyl. så att man slipper fibbla med det när man har gäster hemma.
Skaffa en kakform, en sån där som ser ut som en urgröpt lakritsdäckkaramell (ja hur fasiken ska man annars beskriva dem?

). Ni vet de som har ett hål i mitten, som ser ut som ett mcdäck som är delat på mitten s.a.s. De heter säkert något vettigt..
Anyhoo..
1. Vispa upp vaniljvisp. Inte _för_ fluffigt.
2. När det är färdigvispat smular ni i en 4-5 vanliga Daim-chokladkakor.
3. Häll vaniljvispsmeten med Daimen i kakformen men fyll inte formen enda upp. Det ska mer götter i.
4. Peta i Marschmellows i kakformen tills den är full.
5. Nästan klart. Ställ hela härligheten i frysen tills är genomfruset (tar nog minst en 5-6 tim). Ta fram "glassen" en 30 min innan det ska serveras så att den hinner smälta lite så att det går att skära i den.
6. Ät tills det inte går ner mer i magen, luftstrupen och halsen.
Trust me on this, det är ultragott. Vi snackar highscorevarning alltså.
