Jag sitter och letar lite thai-recept för tillfället då det är enkelt och lättlagat om man bara har grejjerna hemma.
Vad för grundingredienser bör man ha hemma för thaimat?
Vilket ris ska man använda sig av? Har letat som en galning men får aldrig till riset helt ok, trots att jag har kört med jasminris. Nåt speciellt märke?
När man gör maten med nötkött istället för kyckling eller fläsk, vad ska man välja då? Grytbitar funkar ju inte direkt...
Känner ni till nån bra sida på nätet där man kan beställa hem lite konstigare grejjer som tex konserverat citrongräs etc så fram med adressen bara!
Vad för grundingredienser bör man ha hemma för thaimat?
Vilket ris ska man använda sig av? Har letat som en galning men får aldrig till riset helt ok, trots att jag har kört med jasminris. Nåt speciellt märke?
När man gör maten med nötkött istället för kyckling eller fläsk, vad ska man välja då? Grytbitar funkar ju inte direkt...
Känner ni till nån bra sida på nätet där man kan beställa hem lite konstigare grejjer som tex konserverat citrongräs etc så fram med adressen bara!